Laatste eenheden
Estepona-EMA Nieuwe ontwikkeling
32 afbeeldingen beschikbaar
Estepona-EMA Nieuwe ontwikkeling

Estepona Luxueuze Appartementen direct aan het strand

  • Completion Q3 2019
  • Bouwvergunning Verleend

Estepona Luxueuze Appartementen direct aan het strand

Deze zeer exclusieve afgesloten nieuwbouw bekleed een gebied van 20,000 m² direct aan het strand op de New Golden Mile. Met ongeëvenaarde, ononderbroken uitzichten, zijn dit de ultieme strand woningen met maar 6 exclusief ontworpen blokken.

Alleen perfect vervaardigde interieurs van de beste kwaliteit zijn gebruikt binnen deze royaal bemeten woningen met 3 of 4 slaapkamers, variërend van 405 m² tot wel 813 m². Speciaal ontworpen tegels zijn overal in de woning gebruikt en het is mogelijk om het adembenemende landschap te bekijken zelfs als u zich afwendt van het raam.

De fantastische ramen van vloer tot plafond maken de terrassen een natuurlijke verlenging van het interieur, het huis vullend met het warme en natuurlijke licht van de Middellandse zee en lucht. Dit ultrahoge kwaliteitsontwerp zorgt voor de ideale leefruimte.

Deze woningen worden compleet geleverd met de nieuwste van het nieuwste slimme bedieningen, warme en koude lucht conditioning, een natuurlijk lichtsysteem, complete geluidsinstallatie met verborgen luidspeakers, en een hoog niveau beveiliging bij het complex en elk appartement door middel van vingerafdruk.

Iedere woning is voorzien van minimaal 3 ruime parkeerplaatsen, met directe toegang tot een privé kelder die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden zoals een extra slaapkamer, een bioscoop kamer, sportschool of opslag, met een maat van 56 m² tot 86 m² en direct verbonden met de woning door middel van en privé lift.

Deze woningen zijn ideaal voor veeleisende mensen die op zoek zijn naar een eigentijdse woning op een ideale locatie.

Dit is een project als geen ander aan de Costa del Sol en biedt een unieke gelegenheid voor liefhebbers van dit voortreffelijk mooie stuk kust.

Neem nu contact op met ons verkoopteam voor verdere details over deze uitstekende Estepona nieuwbouw.

Hoogtepunten

  • Ongelofelijke locatie direct aan zee
  • Units met 3 en 4 slaapkamers beschikbaar
  • Ongelofelijke uitzichten over zee
  • Exceptioneel ruime appartementen
  • Topkwaliteit afwerking
  • Mooie Mediterrane tuinen en gemeenschappelijk zwembad

Ligging

Deze nieuwbouwproject heeft een zeer bevoorrechte locatie op een perceel aan zee van ongeveer 20.000 m² aan de New Golden Mile.

Het is strategisch gelegen tussen de stad Estepona en Puerto Banús; ideaal voor luxe dineren, winkelen, toegang tot het strand en de nabijgelegen golfbanen. Het is ook gunstig dicht bij een ziekenhuis en een klein eindje rijden van de winkels en de stad San Pedro.

Bekijk op kaart

Estepona-EMA Nieuwe ontwikkeling

Laatste eenheden

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst