Estepona-LODP Uitverkocht
Nieuwe ontwikkeling

Eigentijdse Estepona Villa’s

Een collectie voortreffelijke nieuwe villa’s te koop in een spectaculaire nieuwbouw aan de Costa del Sol

  • Completion Q3 2019
  • Bouwvergunning Verleend

Gloednieuwe nieuwbouw van schitterende luxueuze villa’s met privé zwembaden in de woonwijk El Paraíso - dichtbij Puerto Banús en in het hart van de Costa del Sol in Spanje.

Gloednieuwe nieuwbouw van schitterende luxueuze villa's met privé zwembaden in de woonwijk El Paraíso - dichtbij Puerto Banús en in het hart van de Costa del Sol in Spanje.

Deze gloednieuwe nieuwbouw van elegante high-end moderne villa's zijn strategisch geplaatst in de woonwijk El Paraíso van Estepona, dichtbij Puerto Banús en de beste stranden van de Costa del Sol en binnen rijafstand van lokale voorzieningen.

Deze verbluffende eigentijdse woningen bieden 4 of 5 slaapkamers, elke ruime villa gebouwd op een groot perceel met een privé zwembad. Ontworpen door de beroemde Pedro Iraburu Elizalde, bieden de woningen een schitterend interieurontwerp en een zeer hoge afwerking. Verder is elke villa zorgvuldig vervaardigd om aan alle behoeften van de meest veeleisende klanten te voldoen, met buitengewone energie efficiëntie, overvloedig natuurlijk licht, met ruime woonkamers en benijdenswaardige privé terrassen en zwembaden.

Moderne woningen op een uitstekende locatie bieden een luxueuze en comfortabele levensstijl aan de Costa Del Sol.

Hoogtepunten

  • Ontworpen door de beroemde architect Pedro Iraburu Elizalde
  • Eigentijds ontwerp en hoge kwaliteit afwerkingen
  • Ruime villa's met privé zwembaden
  • Energiezuinig
  • Rustige locatie dichtbij Puerto Banús
Estepona-LODP

Ligging

Deze nieuwbouwproject van elegante, moderne villa's heeft een uitstekende locatie in de woonwijk El Paraíso - dicht bij Puerto Banus en in het hart van de Spaanse Costa del Sol.

Deze wijk ligt op slechts een klein eindje rijden van de lokale voorzieningen, waardoor thiese luxe villa's de ideale keuze zijn voor kopers die op zoek zijn naar gemak voor de deur.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst