Estepona-OHV Uitverkocht
Nieuwe ontwikkeling

Estepona OHV Huizen / Villa's, Benahavís, Costa del Sol

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Benahavís, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf €1,275,000

  • Completion Q1 2020
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Benahavís, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf €1,275,000

Een nieuwbouwproject van ultramoderne, milieuvriendelijke huizen aan de rand van de wijken Estepona en Marbella en op 5 minuten van het centrum van het dorp San Pedro de Alcantara en de stranden. Een exclusieve ontwikkeling die luxe wonen combineert met de nieuwste energiebesparende technologie om een echt onderscheidend product te creëren met minimale milieu-impact. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en van gecertificeerde ecologische oorsprong.

Na ontvangst van het GROENE zegel, toegekend door Green Building Council Spain, biedt deze nieuwbouwproject gezonde, comfortabele en veilige huizen met het grootste respect voor het milieu dankzij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van domotica, elektriciteit, ecologie, design en duurzaamheid. Wat meer is, alle huizen zijn voorzien van een elektrische auto en zijn uitgerust met het oplaadsysteem van de batterij waardoor bewoners bijna gratis kunnen genieten van mobiliteit.

De villa's zijn verdeeld over 2 verdiepingen plus een kelder. Op de begane grond is er een hal die leidt naar een woonkamer, een open keuken en open en overdekte terrassen. Op deze verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met een eigen badkamer en een groot, overdekt terras. Vanaf de begane grond zijn de grote tuin en het overloopzwembad toegankelijk. De tuinen hebben inheemse planten en een automatisch irrigatiesysteem op zijn plaats.

De eerste verdieping bestaat uit 2 slaapkamers met ingebouwde kasten en een eigen badkamer naast een kleedkamer. Elke slaapkamer heeft toegang tot een groot open en overdekt terras.

Vier grote ruimtes vormen de kelder. De eerste is een grote ruimte voor recreatieve activiteiten zoals fitness of een thuisbioscoop, andere kamers kunnen worden gebruikt als kantoren, slaapkamers of een bibliotheek. Er kunnen bepaalde wijzigingen in deze standaardlay-out worden aangebracht om aan de behoeften van de eigenaar te voldoen.

Energiebesparende technologie omvat zonnepanelen met een intelligent energieopslagsysteem om de mediterrane zon om te zetten in de energiebron van de villa. Elke verdieping heeft een zeer efficiënte thermische aero-airconditioning die op afstand kan worden bediend met behulp van mobiele apparaten om energieverspilling te minimaliseren.

Deze ontwikkeling is ideaal voor wie op zoek is naar een modern huis met de nieuwste eco-efficiënte technologie in Estepona.

highlights

  • Zeer energiezuinige woningen
  • Grote tuinen met overloopzwembaden
  • Extra grote kelders
  • Geweldige locatie dicht bij het dorp San Pedro de Alcantara en zijn stranden
  • Een elektrische auto met elk eigendom
Estepona-OHV

De detailes van dit project kunnen onderworpen zijn aan veranderingen.

Ligging

Ontwikkeling gelegen in de Pernet-urbanisatie in Estepona in de gemeente Marbella. Deze rustige locatie is een idyllische omgeving zonder lawaai en weinig verkeer. Alle diensten zoals supermarkten, apotheken, restaurants en bars liggen op 600 meter afstand. Een ideale setting voor golfliefhebbers met enkele van de beste golfbanen in de omgeving in de buurt. Puerto Banús en Benahavís liggen op 7 km afstand en de luchthaven van Malaga ligt op minder dan 70 km van de ontwikkeling.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst