Estepona-SANV Laatste eenheden
Nieuwe ontwikkeling

Estepona SANV villa's in Estepona, Andalucía

Zen-geïnspireerde villa's te koop in Estepona met de opties om afwerkingen en kenmerken te kiezen.

  • Completion Q3 2019
  • Bouwvergunning Verleend

Exceptionele nieuwbouw in villa's te koop in Estepona, Andalucía

Exceptionele villa’s te koop Estepona, Andalucia. Deze unieke villa’s beschikken over een eigentijds ontwerp, met als doel het creëren van een kalm toevluchtsoord omgeven door natuur met maximaal comfort in gedachten.

De bouw van elk perceel begint als de klant het onroerend goed aanschaft, waarbij de mogelijkheid aan eigenaren wordt geboden om hun eigen afwerkingen en tevens hun definitieve ontwerp te kiezen, maar ook om extra functies toe te voegen, indien gewenst. Het tijdsbestek van start tot voltooiing bedraagt 18 maanden.

De villa’s zijn verdeeld over 2 verdiepingen plus een bewoonbare onderverdieping met een privé sportschool en spa inclusief hydro massage stoombad, sauna en toegang tot een patio met waterval en zen tuin. De villa’s maken gebruik van materialen en afwerkingen van de hoogste kwaliteit voor totale comfort en zijn ontworpen om het beste te halen uit de uitzichten over de golfbaan. Het moderne, open ontwerp creëert voldoende ruimte met zorgvuldig gebruik van een natuurlijk kleurenschema. Verder voorzien de driedubbele ramen van de vloer tot het plafond de woning de gehele dag van natuurlijk licht. Het woongedeelte leidt direct naar het terras met het uitgestrekte privé zwembad en zen tuin voor totale rust.

Gelegen binnen de exclusieve woonwijk 'El Campanario' hebben de bewoners toegang tot de tennis- en padelbanen, alsook de restaurants. De villa’s staat op percelen van 500m² en alle direct aan de golfbaan.

Hoogtepunten:

  • Rustig, zen-geïnspireerd ontwerp
  • Mogelijkheid om afwerkingen en kenmerken te kiezen
  • Direct aan de golfbaan
  • Spa, sportschool en uitgestrekt zwembad
Estepona-SANV

Laatste eenheden

Ligging

Ontwikkeling gelegen in de exclusieve woonwijk El Campanario, op slechts een klein eindje rijden van Marbella, Puerto Banus, Benahavis en Estepona. De beste stranden en strandbars liggen op slechts 1 km afstand en golfbanen zijn in slechts enkele minuten te bereiken. De luchthaven van Malaga ligt op 30 minuten afstand.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst