Estepona-TA
Nieuwe ontwikkeling

Estepona Nieuwe Ontwikkeling

Luxe appartementen en penthouses te koop in een fantastische nieuwe residentiële bouw in Estepona.

  • Completion Q2 2018
  • Units available 2
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 108m²
  • Bouwvergunning Verleend

Nieuwbouw in Estepona met zesenvijftig appartementen met 2 en 3 slaapkamers en penthouses met 2 en 3 slaapkamers met spectaculaire gemeenschappelijke tuinen, 4 zwembaden, een padelbaan en uitzicht over zee.

In het hart van Atalaya Alta, een van de meest exclusieve gebieden van de Costa del Sol, tussen Marbella en Estepona en op slechts enkele minuten van het strand, presenteren we deze uitstekende nieuwbouw met luxe woningen te koop.

De ontwikkeling biedt zesenvijftig appartementen aan met twee of drie slaapkamers en penthouses met twee of drie slaapkamers in een geavanceerd ontwerp, ruime terrassen en een zonnig zuidzuidwestelijk aspect met een panoramisch uitzicht over zee bij veel van de woningen en parkeergelegenheid en opslag inbegrepen.

Deze accommodaties kijken uit over de golfbaan, de zee of het omliggende platteland en hebben een open keuken en woonruimtes en grote ramen voor maximaal natuurlijk licht. De gelukkige bewoners van dit complex kunnen genieten van toegang tot de prachtig aangelegde gemeenschappelijke tuinen, 4 zwembaden, padelbaan en een sociale ruimte met barbecue. Verder kunnen de huiseigenaren van deze woning genieten van speciale kortingen en privileges bij de plaatselijke golfclub.

Een prachtige kans om een luxe woning te verwerven in de meest recente nieuwe ontwikkeling van de Costa del Sol.

Estepona-TA

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst