Estepona-TC3 Laatste eenheden
Nieuwe ontwikkeling

Estepona-TC3 Appartementen en Herenhuizen

Prachtige Nieuwbouw van appartementen, penthouses en herenhuizen te koop in Estepona.

  • Completion Q2 2019
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwe ontwikkeling van appartementen, penthouses en herenhuizen te koop in Estepona, Andalucía, 4 beschikbaar.

Estepona-TC3 is een uitzonderlijke nieuwe ontwikkeling gelegen op een van de meest prestigieuze golfresorts in Spanje, in feite werd het in 2017 door het prestigieuze Leading Courses-portaal uitgeroepen tot Het Beste Golf Resort in Europa. De bouw bestaat uit appartementen, penthouses en herenhuizen, allemaal modern met een eigentijds architectonisch ontwerp en een panoramisch uitzicht over zee.

De accommodaties hebben een licht en ruim interieur en grote terrassen en solaria om optimaal van het fantastische klimaat en de lange zomers te genieten. Elke accommodatie heeft een volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige apparatuur en de grote slaapkamers hebben een eigen badkamer, kleedkamers en kasten met ledverlichting. Lucas Fox heeft 2 appartementen, een penthouse en een herenhuis te koop, aantrekkelijk voor een scala aan kopers en niet alleen geschikt voor golfliefhebbers, maar ook voor iedereen die op zoek is naar een moderne, hoogwaardige accommodatie in een prachtige omgeving.

De gemeenschappelijke ruimtes van de bouw zijn uitstekend, met een heel groot zwembad met glijbaan en een wellnessgedeelte. Met een B-energiecertificaat zijn de woningen zeer energiezuinig.

Gelegen op slechts 30 minuten van de Puerto Banus en 30 minuten en 10 minuten van de exclusieve jachthaven van Sotogrande, Estepona, is de bouw ideaal gelegen in een van de beste woongemeenschappen in Zuid-Spanje.

Hoogtepunten

• Gelegen op een van de meest prestigieuze golfresorts in Spanje
• Prachtig uitzicht over zee
• Ruime appartementen en ruime herenhuizen
• 3e fase van een zeer populaire high-end ontwikkeling

Estepona-TC3

Laatste eenheden

Ligging

Gelegen op slechts 30 minuten van de Puerto Banus en 10 minuten van de exclusieve jachthaven van Sotogrande, Estepona, is de ontwikkeling ideaal gelegen in een van de beste woongemeenschappen in Zuid-Spanje. De charmante dorpjes Casares en Estepona liggen ook op 10 minuten afstand.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst