Uitverkocht
FM10 Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

FM10 Appartementen, Turó Park, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Turó Park, Barcelona

Ontworpen in de jaren zestig door de Zwitserse architect Marc-Joseph Saugey, een tijdgenoot van Le Corbusier. De karakteristieke gevel van dit voormalige kantoorgebouw is nu een monumentaal kenmerk van de stad. Francesc Macià 10, nieuw leven ingeblazen door de bekroonde neomodernistische architect Marcio Kogan, markeert een nieuw tijdperk voor dit architecturale meesterwerk.


De woningen zijn een rustig toevluchtsoord in het hart van Barcelona en omgeven door gebogen kamerhoge ramen met een panoramisch uitzicht van 180 graden over de wijk. Het pand bestaat uit zeven lichte en ruime appartementen op de volledige verdieping van 600 vierkante meter en een duplex penthouse van 1.200 vierkante meter. Francesc Macià 10 werkt ook samen met architecten van wereldklasse die tot in het kleinste detail uniek ontworpen interieurs creëren.

Van een speciale gezondheids- en fitnessruimte tot een vijfsterrenconciërgeteam: Francesc Macià 10 biedt een verscheidenheid aan exclusieve en on-demand residentiële diensten. Dit omvat 24-uurs beveiliging en conciërgeservice, zes beveiligde ondergrondse parkeerplaatsen per appartement, een zwembad van 20 meter, spa- en behandelkamers, een fitnessruimte en een wijnkelder.

FM10 Nieuwe ontwikkeling

Extra's

  • Conciërgeservice (meertalig)
  • 24-uurs beveiliging
  • Beveiligde ondergrondse parkeergarage (6 plaatsen per appartement)
  • 20 meter zwembad
  • State-of-the-art sportschool
  • 2 privé behandelkamers
  • Sauna en stoombad
  • Wijnkelder

Ligging

Francesc Macià 10 ligt in de omgeving van de beroemde wijk Sant Gervasi-Galvany in Barcelona. Na lange tijd een van de meest gewilde gebieden in de stad te zijn geweest, wordt vooral de buurt rond Turó Park begunstigd door de meest gevestigde lokale families.

Deze levendige hub heeft zowel traditionele als opkomende restaurants, cafés en boetieks, en de buurt schenkt een levensstijl vol met het beste van oud en nieuw Barcelona. Op loopafstand van de meest prominente bezienswaardigheden van de stad, is het slechts 20 minuten met de auto (of taxi) naar de internationale luchthaven van Barcelona, naar de Super Yacht Marina, of de FCB Camp Nou.

Bekijk op kaart

FM10 Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte
Appartement - Verkocht Vloer 4 4 4 600m²
Appartement - Verkocht Vloer 5 4 4 600m²
Appartement - Verkocht Vloer 6 4 4 600m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now