GAVA-LAPINEDA Nieuwe ontwikkeling

GAVA LAPINEDA Huizen / Villa's, Gavà Mar, Barcelona

 • Completion Q1 2022
 • Units available 1
 • Slaapkamers 4
 • Sizes from 265m²
 • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Gavà Mar, Barcelona

De exclusieve nieuwbouwproject Gava La Pineda biedt 3 luxe halfvrijstaande huizen, waaronder 2 hoekwoningen en 1 rijtjeshuis. Dit wooncomplex is gelegen in de stad Gava, gelegen tussen de zee en de bergen en dat u alle diensten biedt om het dagelijkse leven comfortabel te leven. Verder heeft Gava een uitstekende verbinding met Barcelona en de luchthaven El Prat, zowel met het openbaar vervoer als over de weg. Dit gebied biedt ook enkele prestigieuze internationale scholen, waar kinderen het beste onderwijs kunnen krijgen.

Gava verleent nog steeds kortlopende toeristische verhuurlicenties. Om deze reden, en vanwege hun directe nabijheid van het strand en de gemakkelijke toegang tot Barcelona, vormen deze huizen een investeringsmogelijkheid die u niet mag missen.

Het wooncomplex bestaat uit in totaal 10 luxe halfvrijstaande woningen, allemaal ruim, licht, met een eigen tuin en veel privacy. Daarnaast biedt de ontwikkeling een uitstekende gemeenschappelijke ruimte met een tuin, zwembad en ligstoelen: de ideale ruimte om te genieten van de zon en af te koelen tijdens de warmste maanden.

Deze geschakelde woningen zijn verdeeld over 3 verdiepingen en bestaan uit 3 heerlijke slaapkamers en 3 badkamers, variërend van 235 tot 323 m² bruikbare ruimte. De huizen vallen op door hun elegante en eigentijdse ontwerp, met ruime kamers vol natuurlijk licht. De indeling is erg praktisch en maakt optimaal gebruik van de ruimte, met het daggedeelte op de begane grond, het nachtgedeelte op de eerste verdieping en een studieruimte op de tweede verdieping, waarvan het gebruik kan worden aangepast aan de behoeften van zijn nieuwe eigenaar.

Evenzo hebben alle huizen hun eigen terras / tuinruimte, die voor licht zorgt en u in staat stelt om buiten te leven, te ontspannen in de zon en lunches of diners te organiseren in het gezelschap van uw dierbaren.

De huizen genieten van de beste afwerkingen en materialen en worden verkocht met de uitgeruste keuken en de afgewerkte badkamers (met merken als Roca of Terran). Bovendien zijn ze uitgerust met aluminium kozijnen aan de buitenzijde met thermische onderbreking, video-intercom, gemotoriseerde jaloezieën en een lift voor maximaal comfort.

Het complex heeft ook een reeks efficiëntere energiemaatregelen aangenomen, zodat de huizen perfect geïsoleerd zijn en een laag energieverbruik garanderen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hoogtepunten

 • Luxe herenhuizen met eigen tuin
 • 3 slaapkamers en 3 badkamers
 • Ruime, comfortabele en lichte woningen met modern design
 • Hoogwaardige afwerkingen en materialen
 • Gemeenschappelijke ruimte met tuin en zwembad
 • Investeringsmogelijkheid
 • Systeem voor energie-efficiëntie
 • Op loopafstand van het strand en dicht bij alle voorzieningen
 • Goede verbinding over de weg en het openbaar vervoer met Barcelona en de luchthaven
GAVA-LAPINEDA Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze nieuwbouwproject van luxe herenhuizen bevindt zich in Gavá, een kustplaats vlakbij Barcelona.

Het is een rustig stadje aan zee dat u alle dagelijkse diensten biedt. Bovendien heeft het uitstekende verbindingen met de omliggende steden (Sitges, Castelldefels), met de internationale luchthaven en met de stad Barcelona. Nationale en internationale families kiezen Gavà als woonplaats vanwege de rust en de nabijheid van de zee en de bergen, zonder de nabijheid van Barcelona te vergeten.

Opgemerkt moet worden dat Gavá, in tegenstelling tot Barcelona, nog steeds kortlopende toeristische huurlicenties verleent die Airbnb-hosts of andere platforms voor het delen van huizen gebruiken. Vanwege de directe nabijheid van het strand en de gemakkelijke toegang tot Barcelona, vertegenwoordigen deze huizen een ongelooflijke investeringsmogelijkheid.

Bekijk op kaart

GAVA-LAPINEDA Nieuwe ontwikkeling

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now