Golden-Mile-MESU
Prijs vanaf €695,000 Nieuwe ontwikkeling

Golden Mile Appartementen

34 luxueuze appartementen en penthouses te koop in nieuwbouw aan de Golden Mile van Marbella met uitstekende gemeenschappelijke voorzieningen.

  • Units available 2
  • Slaapkamers 2 & 4
  • Sizes from 156m²

Luxueuze nieuwbouw met appartementen en penthouses met 2,3 of 4 slaapkamers te koop op een premium locatie aan de Golden Mile van Marbella.

Deze geweldige nieuwbouw ligt op een bevoorrechte locatie aan de Golden Mile van Marbella, in een exclusieve enclave dicht bij de beste strandclubs en restaurants met Michelin sterren. Er is een aanzienlijk tekort aan luxueuze moderne nieuwbouw aan de Golden Mile door een gebrek aan beschikbaarheid van goede grond. Deze kuststrook heeft lang bekend gestaan als de speeltuin van de rijken en beroemdheden en is ongetwijfeld het beste adres in Marbella.

Het verbluffende wooncomplex bestaat uit 34 voortreffelijke appartementen en penthouses met 2,3 of 4 slaapkamers, allen met verschillende indeling en uitstekende afwerking gekozen door de eigenaar. Deze woningen variëren in grootte van 120 m² interieur met 35 m² terras tot 300 m² interieur met een 380 m² terras. De appartementen op de eerste verdieping en semi-penthouses zijn voorzien van buiten jacuzzi's en de 2 uitstekende penthouses hebben tevens enorme solariums met privé zwembaden en bezetten de 2 bovenste verdiepingen van 2 van de 4 laagbouwblokken.

Dit alles binnen een afgesloten gemeenschap staat op een licht glooiend perceel van 18,000 m² met panoramische uitzichten over zee, weelderig tuinen, waterpartijen, zwembaden, een ongelofelijk luxe spa en een privé park van 9,000 m² met een 1 km lang hardloopbaan en padel tennisbanen. De nieuwbouw heeft een 24-uurs beveiligingsdienst en een conciërge en vastgoedbeheer dienst van hoog niveau voor een volledige gemoedsrust van de bewoners.

Het verwerven van een woning binnen deze nieuwbouw is de ideale optie voor de ultieme luxueuze levensstijl aan de Golden Mile van Marbella.

Hoogtepunten

  • Premium locatie aan de Golden Mile van Marbella
  • Vierendertig woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers
  • Uitgebreid gemeenschappelijk terrein met uitstekende faciliteiten
  • Superieur niveau conciërge dienst
  • Nieuwste van het nieuwste in domotica technologie
Golden-Mile-MESU

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Appartement €695,000 Vloer 0 2 Slaapkamers 2 Badkamers 156m², Terras 35m² -
Appartement €1,550,000 Vloer 0 4 Slaapkamers 4 Badkamers 336m², Terras 84m² -

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile