Gomis-Apartments Prijs vanaf 604.000 € Nieuwe ontwikkeling

Gomis Apartments Gebouwen, Gracia, Barcelona

  • Completion Q2 2024
  • Units available 3
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 81m²

Een nieuwbouw project van Gebouwen te koop in Gracia, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 604,000 €

Dit frisse, eigentijdse nieuwbouwproject bestaat uit 12 woningen met 2 en 3 slaapkamers, gelegen in de wijk Vallcarca i els Penitents in Barcelona.

Het gebouw is opgedeeld in drie benedenverdiepingen, een begane grond en 3 bovenverdiepingen, inclusief parkeergelegenheid, bergingen en pre-installatie voor het opladen van elektrische voertuigen. De ontwikkeling bestaat uit verschillende typen woningen met 2 en 3 slaapkamers. De duplexwoningen op de begane grond beschikken over een grote privé buitenruimte, terwijl de appartementen op de bovenste verdieping kleine privéterrassen hebben die elke hoek van uw toekomstige woning zullen vullen met licht en kleur. Het project is ontworpen om hoogwaardige interieurs te bieden en presenteert enkele designafwerkingen die het comfort en welzijn van hun toekomstige eigenaars zullen vergroten.

Bovendien hebben de eigendommen een aerothermisch airconditioningsysteem, een schone, milieuvriendelijke energie die zorgt voor verkoeling in de zomer, verwarming in de winter en het hele jaar door warm water tegen veel lagere kosten.

De charmante locatie en het elegante, moderne ontwerp van deze functionele huizen maken het tot geweldige huizen in Barcelona.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Gomis-Apartments Nieuwe ontwikkeling

Ligging

De ontwikkeling is gelegen aan Carrer Gomis, tussen de heuvels Putxet en Coll, in de wijk Gracia en aan de voet van de Sierra de Collserola.

De wijk Vallcarca i els Penitents is een rustige omgeving omringd door ontelbare tuinen en groene gebieden, ideaal om los te koppelen. De ontwikkeling ligt zeer dicht bij de Vallcarca-brug en het karakteristieke Park Güell in Barcelona, een van de belangrijkste emblemen van het Catalaanse modernisme, waar het architectonische genie van Antoni Gaudí samengaat met een diversiteit aan florasoorten en zijn eigen unieke ecosysteem.

Het gebied heeft een uitstekende toegang vanaf de Ronda de Dalt in Barcelona en tot het openbaar vervoer.

De buurt biedt tal van openbare en particuliere scholen, supermarkten en verschillende medische centra, evenals verschillende culturele en sociale entiteiten die vechten om de sociale cohesie te vergroten en hun essentie als volk te behouden.

Geniet van alle voordelen van wonen midden in de natuur en groene gebieden zonder de gemakkelijke toegang tot het bruisende stadscentrum op te geven, in een buurt die aansluit bij uw behoeften.

Bekijk op kaart

Gomis-Apartments Prijs vanaf 604.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 0 3 2 107m² 14m² -
Appartement - Verkocht Vloer 0 2 2 87m² 73m² -
Appartement 604.000 € Available Vloer 0 2 2 87m² 115m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 1 2 1 57m² 4m² -
Appartement - Verkocht Vloer 1 3 2 85m² 16m² -
Appartement - Verkocht Vloer 1 3 2 81m² 16m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 2 1 57m² 4m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 3 2 85m² 6m² -
Appartement 625.000 € Available Vloer 2 3 2 81m² 6m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now