GrandeGracia-Apartments Uitverkocht
Nieuwe ontwikkeling

GrandeGracia Apartments Appartementen, Gracia, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Gracia, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Gracia, Barcelona

Dit statige gebouw uit het einde van de eeuw met verschillende appartementen te koop en te renoveren, ligt aan de hoofdstraat van de wijk Gracia, Gran de Gracia, omringd door winkels, restaurants en alle andere voorzieningen.

De appartementen en penthouse-eigendommen moeten volledig worden gerenoveerd en hebben een groot potentieel met verschillende indelingsopties en aantrekkelijke historische kenmerken, zoals originele vloeren en een hoog plafond met pleisterwerk.

Maten variëren van 1-4 slaapkamers en de ideale lay-out zou de woonruimtes bieden met uitzicht op Gran de Gracia met kleine balkons en de slaapkamers met uitzicht op de binnenplaats. Het appartement op de begane grond en het penthouse hebben royale privéterrassen en alle accommodaties hebben veel natuurlijke lichtinval.

De prijs van de eigendommen omvat reparaties van kleine scheuren in de achtergevel, de installatie van een lift, de elektrische installatie in het gemeenschappelijke trappenhuis en een tv-antenne. Dit zal in 2020 worden uitgevoerd.

Ideaal voor een permanente of tweede woning of als lucratieve huurinvestering.

GrandeGracia-Apartments

Ligging

Gelegen aan de Gran de Gracia, de hoofdstraat in de wijk Gracia met een grote verscheidenheid aan winkels, restaurants en voorzieningen voor de deur.

Het gebied beschikt over zeer goede trein- en metroverbindingen met het metrostation Fontana en het nabijgelegen treinstation van Gracia. Het ligt dicht bij Plaça de la Vila en Plaça del Sol; zowel aangename openbare pleinen met cafe-terrassen.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst