Uitverkocht
GranVia604 Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling
18 afbeeldingen beschikbaar
GranVia604 Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

GranVia604 Penthouses, Eixample Links, Barcelona

GranVia604 Penthouses, Eixample Links, Barcelona

Gran Via 604 is een gloednieuw project van 45 prachtige high-end huizen, verdeeld over 8 verdiepingen van een indrukwekkend monumentaal gebouw op de hoek van Gran Via de les Corts Catalanes en Carrer Balmes, in de wijk Eixample Left van Barcelona.

De 3 penthouses in het gebouw omvatten appartementen met 3 en 4 slaapkamers tussen 127 m² en 184 m², met terrassen en adembenemend uitzicht over de stad.

Volledig gerenoveerd met neutraal interieur en de hoogste kwaliteit afwerkingen, de appartementen zijn ontworpen met het oog op comfort en elegantie en worden opgeleverd met volledig uitgeruste keukens en badkamers.

Bovendien vinden we op de benedenverdieping van het gebouw een exclusieve gemeenschappelijke fitnessruimte, spa en zwembad die de bewoners een uitstekende levenskwaliteit garanderen in het hart van de stad.

Hoogtepunten

  • Bevoorrechte locatie in een monumentaal gebouw
  • Woningen met 3 en 4 slaapkamers om uit te kiezen
  • Elegant interieur
  • Gemeenschappelijke fitnessruimte, spa en zwembad
  • Fantastische terrassen met uitzicht op zee en de stad

Ligging

Deze nieuwbouwproject bevindt zich in een emblematisch gebouw aan de Gran Via de les Corts Catalanes, op de hoek van Carrer Balmes, in de wijk Eixample Left in Barcelona City.

In dit gebied vindt u beroemde pleinen en lanen zoals Passeig de Gracia, Rambla Catalunya en Avinguda Diagonal. Hier vinden we belangrijke gebouwen, waaronder modernistische meesterwerken van Antonio Gaudi, zoals de La Sagrada Familia, Casa Batlló of Casa Milà-La Pedrera.

De wijk Eixample staat bekend als veilig en vredig, doorspekt met designerboetieks en ambachtelijke cafés. Het is een zeer aangename plek om zich te vestigen in de stad en een populaire keuze voor zowel lokale als buitenlandse investeerders.

Bekijk op kaart

GranVia604 Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Penthouse - Verkocht Vloer 8 4 4 170m² 70m² -

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst