Hoyo-Puerta-de-Hierro Uitverkocht
Nieuwe ontwikkeling

Hoyo Puerta de Hierro Huizen / Villa's, Puerta de Hierro, Madrid

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Puerta de Hierro, Madrid

  • Completion Q1 2019

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Puerta de Hierro, Madrid

Hoyo Puerta de Hierro ligt aan de rand van Puerta de Hierro, Madrid, in een gebied met 24-uurs bewaking van de beveiliging. Naast de exclusieve Real Club-golfbaan en op slechts 15 minuten rijden van het financiële district van Madrid, geniet de ontwikkeling van een rustige maar handige omgeving. Het gebied biedt alle diensten en voorzieningen. Bovendien is de prestigieuze Europese business school, gerangschikt als een van de beste ter wereld, gewoon op de weg.

Hoyo Properties is een uitzonderlijke nieuwbouwproject in Puerto de Hierro, Madrid. De ontwikkeling biedt ruime gezinswoningen met 4 verdiepingen met grote tuinen en privézwembaden, indrukwekkende buitenruimte op slechts 15 minuten rijden van de Paseo de la Castellana.

De villa's hebben prachtige moderne woonruimtes, open en helder dankzij de openslaande deuren naar het terras die uitkomen op het terras. De state-of-the-art keukens zijn goed uitgerust, hebben een enorme hoeveelheid opslagruimte en veel ruimte voor een eettafel. De slaapkamers en badkamers beschikken over hoogwaardige afwerking en een prachtig interieur.

Elke villa heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers, ideaal voor gezinnen op zoek naar een rustig huis met buitenruimte en toch goed verbonden met het centrum van de stad.

highlights

  • Privétuinen en zwembaden
  • Gelegen naast de Real Golf Club
  • Slechts 15 minuten van de Paseo de la Castellana en het financiële district
  • Modern, open ontwerp
Hoyo-Puerta-de-Hierro

Ligging

Hoyo Puerta de Hierro ligt aan de rand van Puerta de Hierro, Madrid, in een rustige omgeving met 24-uurs bewaking van de beveiliging. Naast de exclusieve Real Club-golfbaan en op slechts 15 minuten rijden van het financiële district van Madrid, geniet de ontwikkeling van een rustige maar handige omgeving met alle voorzieningen en voorzieningen. Bovendien is de prestigieuze Europese business school, gerangschikt als een van de beste ter wereld, gewoon op de weg.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst