Uitverkocht
Ikkil-Bay Nieuwe ontwikkeling

Ikkil Bay Appartementen, Paraiso, Costa del Sol

  • Completion Q2 2023
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Paraiso, Costa del Sol

Exclusief trapeziumvormig gebouw van 9 huizen met 2 en 3 slaapkamers, aan het strand, allemaal op het zuiden en met uitzicht op de zee, gelegen in het centrum van Estepona en op slechts een steenworp afstand van alle voorzieningen.

De appartementen beschikken over prachtige grote terrassen, een spa, een infinity pool buiten, een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte en andere exclusieve gemeenschappelijke voorzieningen.

Het gebouw is ontworpen op basis van comfort, natuur en luxe, met architecturaal werk van SENDA Projects & Aragon architects, elk detail is zorgvuldig gepland om een verfijnde stijl te creëren.

De huizen hebben hoogwaardige kwaliteitstechnologie en zijn uitgerust met de hoogste kwaliteitsmaterialen die kunnen worden gevonden, natuurlijke elementen zoals marmer, hout, vegetatie en water, waardoor deze huizen de beste accommodatie aan de oevers van de Middellandse Zee zijn, inclusief categorie energiecertificaten A, met Gaggenau-apparaten, airconditioning door middel van VRV-SYSTEEM met warmteterugwinning van het merk DAIKIN of vergelijkbaar. Dit systeem is zo efficiënt, niet alleen vanwege de technologie van de apparatuur, maar elke keer dat u een kamer in koude modus heeft, recupereert het de warmte die het uit de kamer haalt en wordt het via gekoelde leidingen naar een binnenunit gebracht (hoog temperatuur hydrobox) die tot 80 º C bereikt om gratis warm water te verwarmen. Er komt een onafhankelijke thermostaat voor elke kamer met het domotic Crestron-systeem.

Elk appartement heeft een andere persoonlijkheid en een eigen dialoog tussen licht en schaduw, tussen de architectuur en de omgeving.

Oplevering van de woningen verwacht december 2021.

Ikkil-Bay Nieuwe ontwikkeling

Extra's

  • Aan het strand
  • Architectueel ontwerp
  • Grote gemeenschappelijke ruimtes
  • Hoogwaardige technologie
  • Dubbele beglazing en zonwering
  • Energiecertificaat A

Ligging

Gelegen dicht bij de oude binnenstad van Estepona, waar u kunt genieten van wandelingen, restaurants en winkels, omringd door de karakteristieke Andalusische sfeer.

Bekijk op kaart

Ikkil-Bay Nieuwe ontwikkeling

De detailes van dit project kunnen onderworpen zijn aan veranderingen.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now