INFINITUM-LLEVANT Prijs vanaf 520.000 € Nieuwe ontwikkeling

INFINITUM LLEVANT Appartementen, Salou, Tarragona

  • Units available 6
  • Slaapkamers 2, 3 & 4
  • Sizes from 79m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Salou, Tarragona beschikt over prijzen vanaf 520,000 €

Welkom bij een nieuwe levensstijl!

Wonen aan zee, midden in de natuur, in het hart van de Costa Dorada, is en zal altijd een keuze zijn voor kwaliteit van leven, voor u en de uwen.
Lucas Fox presenteert deze prachtige woonwijk met verschillende soorten luxe villa's en appartementen. Hier vindt u het huis dat u altijd al wilde hebben, met uitzicht op de zee en in een mediterrane omgeving waar u kunt genieten van de zon, het klimaat en de rust van de natuur, in wat waarschijnlijk het beste privéresort van Spanje zal zijn en gelegen aan de Gouden Kust.

De Residencial maakt een unieke en premium levensstijl mogelijk, met directe toegang tot een prachtig fijn zandstrand en verschillende baaien in de omgeving. Bovendien kunt u genieten van prachtige gemeenschappelijke ruimtes en tuinen, met meerdere uitzonderlijke zwembaden, natuurlijke bosruimtes en meer dan 10 kilometer privéwegen voor uw wandelingen en sport. Het resort biedt wereldwijde onderhoudsdiensten, bewaking en 24-uursbeveiliging. En dat is nog niet alles, want u krijgt de mogelijkheid om uw ervaring uit te breiden en te genieten van een Beach Club met restaurant, een fitnessruimte en sportterrein, gezondheidszorgservice, sleutelbewaring, onderhoud en schoonmaak van uw privéwoning, oppasservice, catering, organisatie van persoonlijke of professionele evenementen en toegang tot de verschillende erkende eersteklas golfbanen.

De Residential is gelegen op een unieke locatie aan de Costa Dorada en kijkt uit op zee, in harmonie en perfect geïntegreerd met de omringende natuur. Binnen het Private Resort kunt u kiezen uit een breed woonaanbod van individuele appartementen en villa's.

De appartementen zijn verdeeld over de begane grond met een eigen tuin, de standaardverdieping en de tweede of zolderverdieping met terrassen. Aan de andere kant bieden de eengezinswoningen een privétuin en terras, sommige met privézwembad, en zijn ze zowel in halfvrijstaande vorm als in groepjes van twee, halfvrijstaand beschikbaar. De constructie van deze eigendommen is uitgevoerd volgens de hoogste normen van kwaliteit en efficiëntie.

Op korte afstand van het Residencial vindt u mediterrane steden met een rijk historisch erfgoed. Onder hen valt de hoofdstad Tarragona op, met zijn Romeinse archeologische complex. Vroeger "Tarraco" van het oude "Hispania Citerior" (218 v.Chr.), Tegenwoordig sinds 2000 door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed.

Andere schatten van grote schoonheid die de culturele en gastronomische rijkdom van het gebied versterken: het natuurpark Ebro Delta, in het binnenland, het natuurpark Sierra de Montsant en het prestigieuze, internationaal erkende wijnbouwgebied Priorat.
Voor de kleintjes zijn er spannende ervaringen in Port Aventura World, Ferrari Land en twee waterparken op loopafstand om onvergetelijke herinneringen te creëren.

De internationale metropool Barcelona of de luchthaven liggen op 1 uur rijden met een privévoertuig. Met het openbaar vervoer, 20 minuten met de AVE Hogesnelheidstrein.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten richting dit droomleven? Vraag een persoonlijk bezoek aan van Lucas Fox op dezelfde Resort Lounge-locatie, waar u uw nieuwe huis en de premiumkwaliteit van de service die wij bieden zult ontdekken, via de verschillende modaliteiten van digitale presentatie van het product en met een meertalig team, bereid om te helpen jij in alles wat je nodig hebt.

* De in deze advertentie beschreven informatie, evenals de gepubliceerde beelden en plannen, zijn indicatief en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen van technische aard of opgelegd door de bevoegde autoriteiten.

INFINITUM-LLEVANT Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Costa Dorada, provincie Tarragona

INFINITUM-LLEVANT Prijs vanaf 520.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace
Appartement 615.000 € Available n/a 4 2 136m² 38m²
Appartement 720.000 € Available Vloer 0 4 2 154m² 154m²
Appartement 597.500 € Available Vloer 1 4 2 136m² 38m²
Appartement - Gereserveerd Vloer 1 3 2 136m² 38m²
Appartement 625.000 € Available Vloer 1 4 2 136m² 38m²
Appartement 520.000 € Available Vloer 2 2 2 79m² 19m²
Appartement 645.000 € Available Vloer 2 3 2 119m² 55m²

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now