Jardines-de-la-Ciudadela Laatste eenheden
Prijs vanaf €565,000 Nieuwe ontwikkeling

Jardines de la Ciudadela Appartementen, La Xerea, Valencia

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in La Xerea beschikt over prijzen vanaf €565,000 en huur rendement van 4%, 4 Appartementen beschikbaar

 • Units available 4
 • Slaapkamers 3 & 4
 • Sizes from 143m²
 • Rental yield up to 4.25%
 • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in La Xerea, Valencia beschikt over prijzen vanaf €565,000 en huur rendement van 4%

Deze prachtige nieuwbouwproject, Jardines de la Ciudadela, biedt appartementen met 3 en 4 slaapkamers op een uitstekende locatie, naast de Turia-tuinen, de beste stadstuinen is Spanje.

De appartementen bevinden zich in een emblematisch modern gebouw. De hoofdgevel is zowel eigentijds als innovatief; zonder twijfel een van de meest unieke gebouwen in Valencia.

De ontwikkeling bestaat uit een begane grond plus 8 verdiepingen met appartementen en een negende verdieping met het gemeenschappelijke terras en spectaculaire penthouse. Er zijn ook 2 garages in de kelder met een eigen parkeerplaats voor auto's, fietsen en motorfietsen en opslagruimtes.

De uitstekende gemeenschappelijke ruimtes omvatten een multifunctionele ruimte voor sociaal gebruik, een fitnessruimte en een exclusief solarium met zitplaatsen om te ontspannen en kindermeubilair.

De appartementen beschikken over een afwerking van de beste kwaliteit met veel open ruimtes en een indeling die comfort en gemak bevordert.

Er zijn nog appartementen met 3 en 4 slaapkamers plus het prachtige penthouse met zijn eigen terras van 285m². Bovendien, gezien de oriëntatie als het gebouw, de woningen bieden een panoramisch uitzicht op de rivier de Turia of het centrum van de stad met een aantal woningen genieten van uitzicht op beide.

Deze uitstekende appartementen zouden een ideale primaire of secundaire woning zijn, evenals een interessante investeringsoptie. Sommigen konden een huurrendement van tussen de 5 en 6% aantrekken voor langetermijnverhuur.

Bouwwerkzaamheden voltooid. Officiële prijs van de nieuwbouwproject.

 • Appartementen met 3 en 4 slaapkamers
 • Ongeëvenaarde locatie naast de Turia-tuinen
 • Emblematisch modern gebouw
 • Panoramisch uitzicht
 • Fitnessruimte, solarium, parkeren en opslag
 • De beste kwaliteitsmaterialen
Jardines-de-la-Ciudadela

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Appartement €565,000 Vloer 1 3 Slaapkamers 2 Badkamers 188m², Terras 49m² 4.25%
Appartement Verkocht Vloer 1 3 Slaapkamers 2 Badkamers 180m², Terras 68m² 5.89%
Appartement €740,000 Vloer 4 4 Slaapkamers 3 Badkamers 237m², Terras 10m² 3.57%
Appartement €795,000 Vloer 6 4 Slaapkamers 3 Badkamers 237m², Terras 10m² 3.77%
Penthouse €1,200,000 Vloer 9 3 Slaapkamers 2 Badkamers 143m², Terras 285m² -

Laatste eenheden

Ligging

Deze nieuwbouwproject ligt naast de Turia-tuinen in het centrum van Valencia, ideaal om te genieten van een aangename wandeling of om te sporten aan de rivierbedding.

Het gebouw ligt op slechts een paar meter van het metrostation Alameda, naast supermarkten en restaurants. Het winkelgebied van de stad ligt op slechts 5 minuten lopen, net als het centrum van de historische stad.

Het strand ligt op 4 km afstand en de luchthaven op 15 km.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst