JARDINES-DEL-JUNCAL New Development Project
JARDINES-DEL-JUNCAL New Development Project

JARDINES DEL JUNCAL Appartementen, La Moraleja, Madrid

JARDINES DEL JUNCAL Appartementen, La Moraleja, Madrid

Lucas Fox presenteert met trots Jardines del Juncal, een wooncomplex met exclusieve woningen, gelegen in een van de meest bevoorrechte enclaves in het noorden van Madrid, Arroyo de la Vega, in La Moraleja.

Een uniek project van woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers, allemaal met dubbele oriëntatie en aangename terrassen, die de ruimte voorzien van natuurlijk licht voor een groter gevoel van comfort en warmte op een besloten en veilige plek met aangelegde en recreatiegebieden, maakt This ontwikkeling is een van de meest prominente in het noordelijke deel van de hoofdstad.

Deze prominente exclusieve Levitt-urbanisatie ligt naast winkel- en recreatiecentra (Plaza Norte 2, Parque Megapark, enz...) en zeer dicht bij openbare en privéziekenhuizen. Het heeft uitstekende verbindingen en gemakkelijke en snelle toegang tot de A1. Kortom, onovertroffen ligging met grote groenstroken.

Dit fantastische project van elegante en functionele architectuur combineert materialen van topkwaliteit met luxe in het interieur, waardoor veelzijdige ruimtes worden gecreëerd die maximale ruimtelijkheid, licht en comfort bieden.

Los Jardines del Juncal heeft een overloopzwembad voor volwassenen met een zoutoplossing en nachtverlichting, een kinderzwembad, een polyvalente ruimte, een paddle-tennisbaan, een kindergedeelte en een gastrobarruimte.

De woningen komen overeen met hoogbouw bestaande uit een begane grond voor ontsluiting en woningen met een eigen terras, eerste, tweede en derde verdieping woningen en een vierde verdieping penthouses. De kelderverdiepingen worden gebruikt voor parkeren en bergingen voor de woningen in elk blok.

Bij binnenkomst van de woningen vinden we een grote hal die toegang geeft tot het toilet/badkamer, de grote woonkamer - eetkamer en de keuken met bijkeuken. Vervolgens hebben we toegang tot de 2, 3 of 4 slaapkamers afhankelijk van het type. De hoofdslaapkamer heeft een badkamer en suite en toegang tot het terras of de tuin. Alle kasten zijn ingebouwd. Bovendien maakt deze actie met zijn A-energielabel een voorbeeld van verantwoord energieverbruik.

Samengevat, Los Jardines del Juncal is een ontwikkeling die een levensstijl biedt waarin de natuur is geïntegreerd met stedelijke huisvesting, een ontwikkeling die voldoet aan de meest veeleisende kopers.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te coördineren.

JARDINES-DEL-JUNCAL New Development Project
JARDINES-DEL-JUNCAL New Development Project

Extra's

 • De vloeren van de woningen worden van natuursteen.
 • De buitenvloer van het terras wordt gemaakt van natuursteentegels of porseleinen vloeren.
 • Keuken- en badkamervloeren worden van groot formaat porselein met actueel design en toonaangevende merken
 • Gepantserde toegangsdeur met houtafwerking aan de buitenkant volgens het ontwerp van de gemeenschappelijke ruimtes en aan de binnenkant met dezelfde afwerking als het schrijnwerk van de huizen.
 • Ingebouwde kleerkasten in gelakt hout en stalen beslag. Met speciale afmetingen van vloer tot plafond.
 • Volledig ingerichte keuken met onder- en bovenkasten met een matte lakafwerking of vergelijkbaar om te kiezen tussen twee modellen en elektrische apparaten.
 • Binnenscheidingssysteem type "Pladur" met binnenisolatie van minerale wol.
 • Gemengd metselwerk metselwerk aan beide zijden geperforeerd voor de scheiding tussen woningen in het type "gipsplaten".
 • Buitenschrijnwerk in gelakt aluminium, met thermische onderbreking van het type "Shüco".
 • Thermische aluminium rolgordijnen en zijn elektrisch bedienbaar
 • Aerothermisch systeem voor de productie van sanitair warm water, verwarming en airconditioning
 • Vloerverwarming en -koeling
 • LED verlichting in keuken, badkamers en toilet
 • Domotica-installatie inclusief gecentraliseerde bediening met touchscreen
 • Airconditioningbeheer door zoneregeling
 • Verschillende beveiligings- en toegangssystemen
 • De voorgevel van Los Jardines del Juncal zal worden gemaakt van steen verankerd aan een halve voet geperforeerde baksteen. Bekleding met thermische isolatie en gipsafwerking van het type "gipsplaat".

Ligging

Deze promotie is gelegen in La Moraleja, 15 minuten van de luchthaven Adolfo Suárez Madrid Barajas en 10 minuten van het centrum van Madrid. De urbanisatie heeft een hoge mate van beveiliging, aangezien het in- en uitgangscontroles en een alarmsysteem heeft.

In de omgeving zijn er nationale en internationale privéscholen zoals onder andere King's College, El Brains, International College Spain, Saint George of het European Lyceum. Daarnaast heeft het de Europese Universiteit van Madrid en de universiteitsschool van Real Madrid.

De communicatie van La Moraleja is onverslaanbaar, aangezien het directe toegang heeft tot de ringweg M40 en M50, de radiale snelwegen A1, R2 en de volgende R1. Bovendien is het verbonden met bussen en met een zeer nabije metro.

Het ligt tegenover het winkelcentrum Plaza Norte II, op een paar minuten van de San Sebastián de los Reyes Outlet Style en het recreatiecentrum Heron Diversia.

Bekijk op kaart

JARDINES-DEL-JUNCAL New Development Project

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst