Laatste eenheden
JAV29799 New Development Project

JAV29799 Appartementen, La Sella, Costa Blanca

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in La Sella, Costa Blanca

Je omarmd voelen door de natuur, op het terras zitten en genieten van een prachtig uitzicht op zee, naast een uitstekende golfbaan en op een steenworp afstand van grote toeristische steden wacht op je bij Golf Suites La Sella.

Appartementen met 3 slaapkamers, allemaal met toegang tot een terras om optimaal te genieten van het zonlicht en de Middellandse Zee, een keuken die uitkomt op de woon-/eetkamer die ook uitkomt op een veranda op het terras, kleine details die deze appartementen uniek. M2 van 282 tot 295 allemaal met ongeveer 72 m2 terras. Er zijn nog 8 stuks beschikbaar.

We weten dat comfort en energie-efficiëntie kernwaarden zijn in een huis, dus bij Golf Suites La Sella. Voorzien van vloerverwarming, airconditioning met een warm/koud systeem via luchtkanalen, warm water met Ecodan, een energiezuinig hybride systeem, eersteklas elektrische toestellen zijn inbegrepen, technische verlichting, alarm, ventilatiesysteem, domotica en lift.

De perfecte aanvulling op deze prachtige appartementen zijn hun gemeenschappelijke ruimtes, ruimtes waar u gewoon kunt ontspannen, genieten van het buitenleven, met buitenzwembaden, een tuin en wellness in elk gebouw. Naast 24/7 bewaking in het hele resort, een golfbaan met 27 holes ontworpen door José María Olazabal, een vijfsterrenhotel Marriott La Sella met een eigen spa, gymnasium, restaurants, een luxe voor een select groepje.

JAV29799 New Development Project

Extra's

vloerverwarming
airconditioning met een warm/koud systeem via luchtkanalen
eersteklas elektrische apparaten zijn inbegrepen
technische verlichting
alarm
ventilatiesysteem
domotica
Gemeenschappelijke ruimtes, ruimtes waar u gewoon kunt ontspannen, genieten van het buitenleven, met buitenzwembaden, tuin en wellness in elk gebouw. Naast 24/7 bewaking in het hele resort, een golfbaan met 27 holes.

Ligging

Golf Suites La Sellais op La Sella Golf Resort, een bevoorrechte omgeving aan de Costa Blanca, gelegen op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Denia. Door de ligging naast het natuurpark van Montgó kunt u genieten van een unieke natuurlijke omgeving en een fantastisch uitzicht op zee.

Naast de uitstekende locatie kunt u optimaal profiteren van de eigen diensten van het resort, waarmee u sporten kunt beoefenen zoals golf, padel, paardrijden en wandelen/trekken. Evenals de diensten van het vijfsterrenhotel Marriott La Sella, met diverse restaurants, spa, wellness, fitnessruimte en een compleet activiteitenprogramma.

We kunnen de eindeloze keuzes van vrije tijd, gastronomie, winkelen, watersporten en stranden niet overslaan, die beschikbaar zijn in de naburige steden Denia, Javea, kosmopolitische steden die 365 dagen per jaar leven.

Bekijk op kaart

JAV29799 New Development Project

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now