JAV29831 New Development Project

JAV29831 Appartementen, Cumbre del Sol, Costa Blanca

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Cumbre del Sol, Costa Blanca

Deze nieuw gebouwde appartementen hebben allemaal buitenruimtes zoals terrassen, of tuinen in het geval van de begane grond woningen en dak solanums in de penthouses.

De indeling van de woningen is zorgvuldig ontworpen om de ruimte optimaal te benutten, gebruik te maken van het mediterrane licht en extra comfort te bieden in uw dagelijks leven.

De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming, warme en koude airconditioning via kanalen met een thermostaat in de woonkamer, warm water door het Altherma-systeem, elektrische apparaten zijn inbegrepen en een project van decoratie om ze stijl en warmte te geven.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen om te ontspannen en om als gezin van te genieten, met een zwembad omgeven door grote terrassen om van de zon te genieten, een speeltuin voor kinderen, een sociale club, tuinen en parkeerplaatsen. Op korte afstand van Cala del Llebeig, het hart van Moraira en alle diensten waarmee het Residential Resort Cumbre del Sol is uitgerust.

JAV29831 New Development Project

Extra's

- 2 slaapkamers

- 2 badkamers

- landelijk uitzicht

- vloerverwarming

- airconditioning met een warm/koud systeem via luchtkanalen

- warm water met Ecodan, een energiezuinig hybride systeem

- ingerichte keuken

- eersteklas elektrische apparaten zijn inbegrepen

- technische verlichting

- alarm

- ventilatiesysteem

- Gemeenschappelijke ruimtes zijn onder meer:

- Zwembad met veel terras

- Sociale club

- Speelplaats

- Tuin

- Overdekt parkeren

Ligging

Montecala Gardens ligt in een uitzonderlijke omgeving met prachtig uitzicht over de Middellandse Zee, een ideale ontwikkeling om te genieten van vrije tijd met familie in de gemeenschappelijke ruimtes met verschillende zwembaden, grote terrassen om te zonnebaden, een sociale club en speeltuinen voor kinderen.

De ligging is ideaal voor diverse wandeltochten, zoals die welke ons naar Cala Llebeig brengt, een unieke plek aan de Costa Blanca.

U kunt ook profiteren van alle diensten die zijn inbegrepen in het Residential Resort Cumbre del Sol, een winkelgebied, supermarkt, kapper, apotheek, bars en restaurants, padel- en tennisbanen, wandelpaden, internationale school Lady Elizabeth School, de paardensport centrum, strand en baaien met strandbars. Op korte afstand zijn er eersteklas restaurants met Michelin-sterren, golfclubs, nautische clubs, alle diensten die u nodig heeft om het hele jaar door te leven en te genieten.

Bekijk op kaart

JAV29831 New Development Project

De detailes van dit project kunnen onderworpen zijn aan veranderingen.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now