JAV30011 Nieuwe ontwikkeling

JAV30011 Huizen / Villa's, Cumbre del Sol, Costa Blanca

  • Units available 1
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 239m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Cumbre del Sol, Costa Blanca

De ingang op de bovenste verdieping leidt ons naar grote ramen van waaruit we de grootsheid van de Middellandse Zee kunnen observeren en het effect van natuurlijke bliksem benadrukken.

Aan de rechterkant vinden we twee ruime slaapkamers met elk een aparte badkamer en met toegang tot een praktisch terras waar je elke dag de zonsopgang kunt zien. De linkerkant maakt plaats voor de grote slaapkamer, met een grote kleedkamer en een eigen badkamer. De hoofdslaapkamer heeft een groot privéterras waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht.

Trappen met moderne lijnen en glazen rails zorgen voor lichtheid in de ruimte en leiden ons naar de eetkamer met dubbele hoogte, waardoor een gevoel van ruimte ontstaat. Deze open ruimte heeft een keuken met kookeiland, voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, en loopt door naar de schitterende woonkamer. De grote ramen laten de natuurlijke bliksem de woonkamer overstromen en de zee maakt daar deel van uit. De indeling is voltooid met een gastenbadkamer en een wasruimte.

De parel van het huis is het geweldige infinity pool van 3 bij 12 meter, ideaal voor grote bijeenkomsten om te genieten van uw barbecue en met een badkamer om het zwembad te onderhouden. Geniet van uw terras met al zijn comfort.

Documentatie

JAV30011 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Jazmines Residential Area, een omheinde ontwikkeling met exclusieve toegang voor eigenaren van onroerend goed in het Residential Resort Cumbre del Sol.

Een woonwijk met percelen met prachtig uitzicht op zee en op het zuiden en zuidwesten, voor de bouw van luxe villa's, een ideale locatie voor diegenen die een unieke luxe villa willen kopen, met op maat gemaakte ontwerpen, volgens de smaak en eisen van elke klant, in een omgeving waar luxe de boventoon voert, met een doordachte infrastructuur en groenvoorziening met natuurstenen muren, brede wegen, tuinen, designverlichting, beveiliging, eigen toegang voor eigenaren met toegangscontrole.

Een luxe ontwikkeling met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van de kustplaatsen Javea, Moraira, Calpe, Benidorm, Altea, .., een uniek uitzicht op de Costa Blanca Noord.

Bekijk op kaart

JAV30011 Nieuwe ontwikkeling

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now