Laatste eenheden
JAV49041 Prijs vanaf 413.500 € Nieuwe ontwikkeling

JAV49041 Appartementen, Dénia, Costa Blanca

 • Units available 1
 • Slaapkamers 2
 • Sizes from 68m²
 • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Dénia, Costa Blanca beschikt over prijzen vanaf 413,500 €

Deze nieuwe woningen in Nerva bevinden zich in een gemeenschap met een zwembad en een solarium, allemaal gelegen in een prachtige tuin. De essentiële elementen om te genieten van het mediterrane klimaat en de sfeer zijn altijd binnen handbereik, zonder dat u uw huis hoeft te verlaten. Bovendien integreert Nerva ook een fietsenstalling zodat ze thuis geen ruimte in beslag nemen en altijd bereikbaar zijn om door de stad te fietsen. De kelders bevatten parkeerplaatsen en handige bergruimtes om alles op te bergen wat u niet dagelijks nodig heeft.

Avant-gardistische afwerkingen en materialen maken deel uit van uw huis: terwijl u uitrust in uw slaapkamer met badkamer, geniet van uw favoriete gerechten in een volledig uitgeruste keuken of een verfrissende duik neemt in uw zoutwaterzwembad, ervaart u het comfort en de harmonie tussen de verschillende ruimtes. Omdat er tot in de kleinste details veel aandacht is besteed aan het interieur, mag ook het exterieur niet minder aandacht krijgen. Door de perfecte combinatie van avant-gardistische trends en de tijdloze elegantie van de meest klassieke constructies, zit de prachtige esthetiek van het gebouw in de gevel dankzij texturen en kleuren die in de omgeving zijn geïntegreerd. Allemaal met het kwaliteitszegel van Víctor García Martínez Arquitectos.

Nerva zorgt er in één oogopslag voor dat u trots bent op uw huis en de ligging ervan. Het Nerva-project bevindt zich op een bevoorrechte en exclusieve plek, naast de jachthaven van Denia met het natuurpark Montgó als achtergrond, waar drie woonblokken zijn geïntegreerd met de reeds bestaande elementen van grote erfgoedwaarde, waardoor de historische voetafdruk van de locatie wordt geaccentueerd. duurzaam en modern perspectief.

De blokken, met een geometrisch ontwerp, zijn rond de omtrek van het perceel geplaatst, waardoor een grote centrale tuin vrijkomt en u kunt genieten van de omringende omgeving en omlijsting, vanaf de grote terrassen, met uitzicht op de Montgó, de grote binnentuin of de groene omgeving die ernaast ligt. aan de ontwikkeling.

De gebouwen zijn gemaakt met een moderne, duurzame constructieve precisie en logica, terwijl de link met de reeds bestaande, traditionele kenmerken van de site behouden blijft, zoals het gebruik van schuiflamellen met een zonwerende functie.

Uw nieuwe woning biedt (optioneel) ook een systeem aan dat de kamers ventileert zonder dat u de ramen hoeft te openen. Hierdoor blijft de temperatuur constanter en wordt voorkomen dat er geluid van buitenaf binnendringt. Door de buitenlucht te filteren komen er geen pollen of andere vervuilende stoffen of schadelijke deeltjes in uw woning terecht. Dankzij het vloerverwarmingssysteem krijgt u gelijkmatigere binnentemperaturen en een beter huisontwerp zonder dat radiatoren muurruimte in beslag nemen. Al deze efficiëntieverbeteringen dragen bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Zo draagt u elke dag, moeiteloos en zonder dat u het door heeft, bij aan de zorg voor onze planeet.

De temperatuur is thermostaatgestuurd. Uw huis heeft ook warme en koude airconditioning.

Functies

 • Aangelegde tuinen met een laag waterverbruik.
 • Bewakingshuis.
 • Afvalrecyclingcentrum.
 • Gemeenschappelijke garage met toegang via oprit.
 • Kinderspeelplaats.
 • Grote zwembaden.
 • Zwembaan.
 • Buitenjacuzzi.
 • Uitgeruste sociale club.
 • Volledig uitgeruste gymzaal.
 • Thermostaatgecontroleerde temperatuur en geleide airconditioning.

Documentatie

JAV49041 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Denia is een bestemming waar dromen van gemaakt zijn. De inwoners van dit prachtige stadje aan de Levantekust of degenen die hier van hun vakantie genieten, weten dat het een idyllische plek is.

Nerva, omringd door de zee en onder het majestueuze silhouet van de Montgó, naast de charmante oude binnenstad, is de perfecte bestemming voor wie op zoek is naar een ontspannen verblijf zonder het comfort op te geven van alle diensten die ze nodig hebben om de hoek.

Het complex is zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg AP-7 of de N-322, via verschillende invalswegen zoals de CV-725. Andere steden in de omgeving, zoals Jávea, Oliva, Calpe of Gandía, liggen op slechts een klein eindje rijden, zodat u niet lang hoeft te reizen. Als u uw auto liever op de parkeerplaats laat staan, ligt het TRAM-station van Denia op slechts een paar minuten van uw nieuwe woning.

Scholen, medische centra, supermarkten, de jachthaven en de prachtige stranden van Denia. Alles is op loopafstand.

Bekijk op kaart

JAV49041 Prijs vanaf 413.500 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 413.500 € Available Vloer 4 2 2 68m² 27m² Floor plan
Appartement 613.500 € Available Vloer 4 4 2 100m² 45m² Floor plan

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now