Uitverkocht
La-Balca-Townhouses Nieuwe ontwikkeling

La Balca Townhouses Golf woningen, El Gironés, Girona

Een nieuwbouw project van Golf woningen te koop in El Gironés, Girona

Tegenover de 15e fairway van de Tour Course in het Golf Resort vinden we 8 nieuwe mooie eengezinswoningen. Twee sets van 4 huizen zijn georganiseerd in een V-vorm rond een aangename gemeenschappelijke tuin en zwembad met grote terrassen aan de achterzijde van de woningen, waardoor privacy en een prachtig uitzicht op de golfbaan wordt geboden.

De huizen hebben een oppervlakte van ongeveer 280 m² en zijn verdeeld over 2 niveaus plus een benedenverdieping met natuurlijk licht en een ruimte van 90 m² voor gebruik als een speelkamer, een fitnessruimte of een wijnkelder bijvoorbeeld.

De open woon- en eetkamer beschikt over een mooie open haard, gevolgd door een moderne Bulthaup-keuken met Neff-apparatuur. Vanuit de woonkamer hebben we toegang tot een terras met een barbecue, naadloos overgaand in de aangelegde exterieurs met een gemeenschappelijk overloopzwembad met toegang tot het strand en uitzicht op de golfbaan op de achtergrond.

Op de bovenste verdieping zijn 3 slaapkamers te vinden, waarvan een de hoofdsuite met een kleedkamer en een badkamer. Extra functies zijn onder meer airconditioning en vloerverwarming en 2 parkeerplaatsen voor elk huis.

Een groot atrium vanaf het souterrain zorgt voor natuurlijk licht, ventilatie en een unieke functie voor deze prachtige golfhomes.

highlights

  • Prestigieuze locatie voor de golfbaan
  • 3 slaapkamers en 3 badkamers
  • Bulthaup keuken
  • Gemeenschappelijke tuin met zwembad
  • Eigen terras met barbecue
  • Prachtig uitzicht op de golfbaan
La-Balca-Townhouses Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Woningen gelegen tegenover het golfresort op slechts 4 km afstand van het pittoreske stadje Caldes de Malavella, op 25 km van de dichtstbijzijnde stranden van de Costa Brava en op slechts 18 km van de mooie stad Girona en op 6,5 km van de internationale luchthaven.

Afstanden

Caldes de Malavella: 4km

Luchthaven van Girona: 6.5km

Girona: 18 km

Lloret de Mar (Costa Brava): 25 km

S'Agaro (Costa Brava): 37km

Barcelona: 85km

Bekijk op kaart

La-Balca-Townhouses Nieuwe ontwikkeling

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now