Uitverkocht
La-Pinada Nieuwe ontwikkeling
13 afbeeldingen beschikbaar
La-Pinada Nieuwe ontwikkeling

La Pinada Huizen / Villa's, Pozuelo, Madrid

  • Completion Q1 2022
  • Bouwvergunning Verleend

La Pinada Huizen / Villa's, Pozuelo, Madrid

Lucas Fox presenteert met trots deze fantastische ontwikkeling van 12 geschakelde villa's met een prachtig design in een van de beste nieuwe wijken van Pozuelo.

Het gebied wordt vaak "La Pinada" genoemd en valt op door het grote aantal gloednieuwe villa's van hoge kwaliteit die de afgelopen 5 jaar zijn gebouwd.

De ontwikkeling La Pinada bestaat uit 12 twee onder één kap woningen met een bebouwde oppervlakte van 292 m² die kunnen worden aangepast aan persoonlijke behoeften met 4, 5 of 6 slaapkamers. Ze hebben allemaal een prachtige privétuin van 375 meter en twee parkeerplaatsen per woning. De mogelijkheid van een privé zwembad wordt als extra aangeboden.

De woningen hebben een zeer praktische indeling over drie verdiepingen en een solariumterras van circa 40 m² op de bovenste verdieping.

Op de begane grond vinden we een mooie pergola-veranda van 60 m² met directe toegang vanuit de woonkamer, die vrij uitzicht heeft op de privétuin door kamerhoge glazen deuren.

De villa's zijn gebouwd volgens een hoge standaard met materialen en afwerkingen van topkwaliteit en zullen worden uitgerust met een aerothermisch systeem voor vloerverwarming en -koeling.

Neem vandaag nog contact met ons op zodat we u het volledige dossier en / of de plattegronden kunnen toesturen. We kijken ernaar uit u te bezoeken per telefoon, e-mail of voor een consult in onze onlangs geopende vastgoedlounge aan de Avenida de Europa 38 in Pozuelo de Alarcon.

Ligging

De locatie in het zuidwesten van Pozuelo biedt veel voordelen voor de bewoners: men woont op loopafstand van lokale topscholen zoals Kensington en Liceo Sorolla (of 3 minuten met de auto) en belangrijke internationale scholen zoals de American School of Madrid en British Council School ligt op slechts 10 minuten rijden.

Het gebied biedt het beste van twee werelden omdat het erg rustig en groen is, maar lokale winkels en restaurants liggen op loopafstand en een andere grote schoonheid is de nabijheid van het prachtige park Fuente de Salud met zijn uitgebreide speeltuinen en sportfaciliteiten.

Het openbaar vervoer is ook dichtbij op 500 meter van de belangrijkste buslijnen en er is een uitstekende verbinding met Madrid via de M503 en de directe toegang tot de ringweg M40.

Bekijk op kaart

La-Pinada Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst