Uitverkocht
Laforja-Apartments Nieuwe ontwikkeling
28 afbeeldingen beschikbaar
Laforja-Apartments Nieuwe ontwikkeling

Laforja Apartments Appartementen, Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

  • Completion Q4 2018

Laforja Apartments Appartementen, Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

Gloednieuw gebouw met een lift in een rustige buurt van Sant Gervasi-Galvany, in het welvarende Zona Alta-gebied van Barcelona, ​​omgeven door allerlei voorzieningen en goed verbonden met de rest van de stad via de weg en het openbaar vervoer. Het is gemakkelijk om parkeerplaatsen in deze buurt te vinden.

Deze uitstekende nieuwbouwproject biedt eersteklas appartementen met 2 slaapkamers met elk een eigen terras, mooie eigentijdse designelementen, airconditioning, dubbele beglazing en hoogwaardige afwerkingen.

Deze woningen zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een gloednieuw huis met een eigen buitenruimte en een goede locatie in een chique wijk.

highlights

  • Rustige, prestigieuze locatie
  • Uitstekende kwaliteit afwerkingen
  • Eigentijds ontwerp
  • Elke accommodatie heeft een terras
  • Privé zwembad in duplex

Ligging

Deze nieuwbouwproject ligt op een uitstekende, rustige locatie in het hart van de wijk Sant Gervasi-Galvany, naast de Via Augusta en Balmes. Het is goed verbonden met de rest van de stad met het openbaar vervoer en dicht bij de belangrijkste verbindingswegen in Barcelona, ​​evenals de beste internationale scholen. Hoewel dit een rustige buurt is, biedt het een grote verscheidenheid aan winkels, restaurants en andere diensten.

Laforja-Apartments Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst