Laatste eenheden
Laietana-Born Prijzen op aanvraag Gerenoveerd project

Laietana Born Appartementen, El Born, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in El Born, Barcelona

Dit gebouw heeft een onovertroffen centrale locatie in het hart van de oude binnenstad van Barcelona, dicht bij de beste recreatieve en culturele hotspots en zeer goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Het gebouw, gelegen aan de Via Laietana, biedt vier ruime gerenoveerde appartementen variërend in grootte tussen 87 m² en 122 m² met balkons, 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Deze luxe huizen hebben hoge plafonds, veel natuurlijke lichtinval en verwarming en airconditioning voor het hele jaar door comfort.

De nieuwe eigenaren zullen genieten van hoogwaardige afwerkingen in hun hele nieuwe huis, waaronder dubbele beglazing, eiken vloeren en materialen van gerenommeerde merken zoals Santos, Bosch en Grohe.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoogtepunten

  • Fantastische centrale locatie
  • Natuurlijk licht
  • Uitstekende afwerking en uitrusting
  • Ruim interieur
  • Appartementen met 2 en 3 slaapkamers
  • Balkons
Laietana-Born Gerenoveerd project

Ligging

Gelegen in de trendy wijk Born van de oude binnenstad van Barcelona, aan de Via Laietana, een van de belangrijkste verkeersaders van de stad. De gemeenteraad heeft plannen aangekondigd om de trottoirs aan de Via Laietana te verbreden om het gebied gemakkelijker te maken voor voetgangers en fietsers. Hier kunnen bewoners genieten van toegang tot alle beste restaurants, bars en winkels, evenals de beste culturele locaties en het strand. Het ligt zeer dicht bij de Port Vell, One Ocean en de zee.

Het gebied is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en geniet van uitstekende wegverbindingen. Met het beste van de stad voor de deur en de internationale luchthaven op slechts 20 minuten afstand, is dit een zeer gewilde locatie.

Bekijk op kaart

Laietana-Born Prijzen op aanvraag Gerenoveerd project

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 3 3 2 122m² 9m² -

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now