Les-Arts Prijs vanaf €375,000 Nieuwe ontwikkeling
9 afbeeldingen beschikbaar
Les-Arts Prijs vanaf €375,000 Nieuwe ontwikkeling

Les Arts Appartementen, Vila Olimpica, Barcelona

 • Completion Q4 2021
 • Units available 22
 • Slaapkamers 2, 3 & 4
 • Sizes from 68m²
 • Rental yield up to 4.98%
 • Bouwvergunning Verleend

Les Arts Appartementen, Vila Olimpica, Barcelona

Les Arts, een exclusieve nieuwbouwproject, bevindt zich in de buurt van Plaça de les Glòries en het toekomstige Plaça de Les Arts. De ontwikkeling biedt prachtige, hoogwaardige huizen in het moderne 22 @ district van Barcelona, in Poblenou, een rustige en moderne wijk die het technologische, artistieke en innovatieve centrum van Barcelona is geworden. Dit gebied, dat voortdurend in transformatie is, ligt dicht bij culturele bezienswaardigheden zoals het Teatre Nacional, L'Auditori, de universiteit Pompeu Fabra en het Museu del Disseny in Barcelona.

De ontwikkeling biedt in totaal 133 woningen met 2-4 slaapkamers, 1-2 badkamers, terrassen, parkeergelegenheid en 2 gemeenschappelijke zwembaden op het dak voor het plezier van de bewoners. De units zijn met de grootste zorg ontworpen om stedelijke huizen te creëren die modern, gastvrij en warm zijn. De woningen beschikken over ruime woon-eetgedeelte, badkamers met hoogwaardige afwerking en uitgeruste keukens. Bovendien bieden de naar buiten gerichte slaapkamers overvloedig natuurlijk licht.

De appartementen profiteren ook van afwerkingen en accessoires die zorgen voor maximaal comfort, waaronder warm-koude airconditioning, houten vloeren en zonne-energie. Parkeerplaatsen zijn beschikbaar in het gebouw.

Een geweldige investeringskans.

highlights

 • Appartementen met 2-4 slaapkamers en 1 of 2 badkamers
 • Terras
 • Garageplaatsen beschikbaar
 • Hoogwaardige afwerkingen
 • Nabij culturele bezienswaardigheden zoals het Teatre Nacional & L'Auditori
 • Een aangename wandeling van het strand
 • Goed verbonden met het openbaar vervoer

Ligging

Deze nieuwbouwproject bevindt zich in 22 @, in de wijk Poblenou, een van de meest opkomende gebieden van Barcelona. Het oude industriële gebied van de stad is nu het technologische en innovatieve centrum van de hoofdstad, met oude gerehabiliteerde fabrieken die het huis van kunstenaars, ontwerpers en jonge ondernemers zijn geworden en een unieke creatieve sfeer bieden.

Deze buurt heeft supermarkten, lokale winkels en alternatieve winkels, hoewel het ook dicht bij het winkelcentrum Glòries en Els Encants ligt, een van de bekendste tweedehandsmarkten in Europa.

Het ligt dicht bij de zee, een paar minuten van het strand van Bogatell en Mar Bella, veel stiller en schoner dan andere meer centrale stranden. Het gebied profiteert ook van twee grote groene gebieden, het Parc de Poblenou en het Parc Central de Poblenou, ideaal voor een wandeling of voor buitensporten.

Openbaar vervoer verbindingen zijn ook uitstekend, met de metro (lijn L4), bus en tram, voor gemakkelijke toegang tot de rest van de stad.

Bekijk op kaart

Les-Arts Prijs vanaf €375,000 Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Rental yield
Appartement Gereserveerd Vloer 2 2 2 74m² 16m² -
Appartement €493,000 Vloer 2 3 2 95m² 19m² 4.14%
Appartement €578,000 Vloer 2 4 2 115m² 25m² 4.98%
Appartement €624,000 Vloer 2 4 2 119m² 25m² 4.81%
Appartement €375,000 Vloer 4 2 1 68m² 24m² -
Appartement €535,000 Vloer 9 3 2 95m² 31m² 4.04%

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst