Uitverkocht
Les-Arts Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Les Arts Appartementen, Poblenou, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Poblenou, Barcelona

Les Arts, een exclusieve nieuwbouwproject, is gelegen nabij Plaça de les Glòries en het toekomstige Plaça de Les Arts. De ontwikkeling biedt prachtige woningen van hoge kwaliteit in de moderne wijk 22 @ van Barcelona, in Poblenou, een rustige en moderne wijk die het technologische, artistieke en innovatieve centrum van Barcelona is geworden. Dit gebied, dat voortdurend in transformatie is, ligt dicht bij culturele bezienswaardigheden zoals het Teatre Nacional, L'Auditori, de Pompeu Fabra-universiteit en het Museu del Disseny in Barcelona.

De ontwikkeling biedt in totaal 133 woningen met 2-4 slaapkamers, 1-2 badkamers, terrassen, parkeerplaatsen en 2 gemeenschappelijke zwembaden op het dak voor het plezier van de bewoners. De units zijn met de grootste zorg ontworpen om stadswoningen te creëren die modern, gastvrij en warm zijn. De woningen beschikken over ruime woon-eetkamers, badkamers met hoogwaardige afwerking en uitgeruste keukens. Bovendien zorgen de naar buiten gerichte slaapkamers voor veel natuurlijk licht.

De appartementen profiteren ook van afwerkingen en accessoires die zorgen voor maximaal comfort, waaronder warm-koud airconditioning, houten vloeren en zonne-energie. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar in het gebouw.

Een geweldige investeringsmogelijkheid. Fase 1 is klaar om in te trekken. Fase 2 staat gepland voor oplevering in het tweede kwartaal van 2022 en fase 3 in het vierde kwartaal van 2022.

Hoogtepunten

  • Appartementen met 2-4 slaapkamers en 1 of 2 badkamers
  • Terras
  • Garageplaatsen beschikbaar
  • Hoogwaardige afwerkingen
  • In de buurt van culturele bezienswaardigheden zoals het Teatre Nacional en L'Auditori
  • Een aangename wandeling vanaf het strand
  • Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
Les-Arts Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze nieuwbouwproject bevindt zich in 22 @, in de wijk Poblenou, een van de meest opkomende wijken van Barcelona. Het oude industriegebied van de stad is nu het technologische en innovatieve centrum van de hoofdstad, met oude gerehabiliteerde fabrieken die de thuisbasis zijn geworden van kunstenaars, ontwerpers en jonge ondernemers, die een unieke creatieve sfeer bieden.

Deze buurt heeft supermarkten, lokale winkels en alternatieve winkels, hoewel het ook dicht bij het winkelcentrum Glòries en Els Encants ligt, een van de bekendste tweedehandsmarkten in Europa.

Het ligt dicht bij de zee, een paar minuten van het strand van Bogatell en Mar Bella, veel rustiger en schoner dan andere, meer centrale stranden. Het gebied profiteert ook van twee grote groene gebieden, het Parc de Poblenou en het Parc Central de Poblenou, ideaal voor een wandeling of voor buitensporten.

De verbindingen met het openbaar vervoer zijn ook uitstekend, met de metro (lijn L4), bus en tram, zodat u gemakkelijk de rest van de stad kunt bereiken.

Bekijk op kaart

Les-Arts Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 1 2 2 75m² - -
Appartement - Verkocht Vloer 2 3 2 94m² 21m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 4 2 119m² 25m² -
Appartement - Verkocht Vloer 4 3 2 92m² 21m² -
Appartement - Verkocht Vloer 5 4 2 115m² 25m² -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now