Laatste eenheden
M26 Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

M26 Appartementen, Ríos Rosas, Madrid

  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Ríos Rosas, Madrid

Een nieuwbouwproject met in totaal 12 woningen, waaronder een duplex en twee penthouses, gelegen in de dynamische wijk Ríos Rosas in het hart van Chamberí.

Estudio Lamela, een van de meest internationaal erkende architectenbureaus, heeft de leiding over de ontwikkeling van dit project.

De nieuwe en spectaculaire gevel wordt een van de meest karakteristieke elementen van het gebouw, wat het stedelijk landschap verbetert en bijdraagt aan de vernieuwing van het gebied. Dankzij de oost-west oriëntatie geniet het van veel licht en uitzonderlijk uitzicht op een beschermde groene ruimte met een prachtig honderdjarig bos.

Van ontwerp tot uitvoering, kwaliteit is aanwezig in de totstandkoming van het hele project. Het gebruik van A-merk materialen en faciliteiten (zoals Bulthaup keukens), en de zorg voor het kleinste detail, maken de woningen tot unieke ruimtes waar kwaliteit en warmte aanwezig en direct zichtbaar zijn.

Het heeft het energie-efficiëntiecertificaat klasse A (het hoogste cijfer in energieverbruik). Daarnaast is het bezig met het behalen van het prestigieuze BREEAM®-certificaat voor duurzaam bouwen, de hoogste internationale duurzaamheidsclassificatie, waarmee het de Very Good-beoordeling nastreeft. Hierdoor kunnen de bewoners van dit exclusieve gebouw tussen de 50% en 70% besparen op de energierekening en tot 40% op het waterverbruik in vergelijking met traditionele woningen (BREEAM® Source).

De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen om de eigenaren exclusieve diensten te bieden in het hart van de stad. De kroon op het gebouw is het dakterras en het zwembad, een voorrecht dat slechts weinigen in het centrum van Madrid hebben en de beste plek om in alle rust van het ongelooflijke uitzicht te genieten.

M26 Nieuwe ontwikkeling

Extra's

  • Dakterras met solarium en zwembad
  • Gym met geavanceerde apparatuur
  • Prive-garage voorbereid om elektrische voertuigen op te laden
  • Grote individuele bergingen
  • Ontvangst
  • Magazijn en ruimte voor koeriersleveringen

Ligging

Deze ontwikkeling is gelegen in Ríos Rosas, in de wijk Chamberí. De buurt geniet van de rust van een gebied vol woon- en institutionele gebouwen, maar heeft ook veel restaurants en delicatessenwinkels.

Het is gelegen naast het fantastische gebouw van het Italiaanse College en vlakbij de moderne tapasbars en restaurants van Ponzano, de trendy eetstraat in Madrid.

Bekijk op kaart

M26 Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 4 3 2 150m² 2m² -
Penthouse - Verkocht Vloer 6 3 2 150m² 52m² -
Penthouse - Verkocht Vloer 6 4 3 192m² 53m² -

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now