Uitverkocht
M5 Nieuwe ontwikkeling

M5 Appartementen, Almagro, Madrid

 • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Almagro, Madrid

Lucas Fox presenteert dit prachtige nieuw voltooide gebouw in de wijk Almagro, in de buurt van de straat Génova die het Alonso Martínez-plein verbindt met het Colón-plein en op een steenworp afstand van de wijk Recoletos. Het is een volledig gerehabiliteerd gebouw met een project dat zijn gevel heeft gerespecteerd met prachtige balkons die kenmerkend zijn voor de architectuur van de hoofdstad en dat de klassieke trap van het gebouw en de centrale patio die alle huizen veel licht biedt, heeft behouden.

Het gebouw biedt elf eigentijdse woningen met open ruimtes. Ze zijn ontworpen met een neutrale architectuur met natuurlijke afwerkingen die warmte en rust overbrengen in hun ruimtes. Van deze elf woningen hebben we twee spectaculaire penthouses met drie slaapkamers. Het penthouse op de vijfde verdieping heeft een terras van 40 m² op dezelfde verdieping en die op de zesde verdieping heeft een dubbel terras van 64 m² verdeeld over twee verdiepingen met prachtig uitzicht over de stad Madrid.

De rehabilitatie van dit prachtige en klassieke gebouw is uitgevoerd door de architectenstudio van Rafael Robledo, erkend voor zijn specialisatie in exclusieve residentiële projecten, gericht op het behoud van het historische en typologische geheugen van het gebouw.

Er zijn weinig woningen beschikbaar in dit exclusieve project, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen om te bevestigen dat de beschikbare typologie overeenkomt met uw zoekopdracht.

De koper wordt geïnformeerd dat in de Gemeenschap van Madrid de aankoop van een nieuwbouwwoning een prijsverhoging van 10% BTW met zich meebrengt plus andere bijkomende aankoopkosten.

Hoogtepunten:
 • Appartementen met twee en drie slaapkamers
 • Penthouses met terras beschikbaar
 • gerenoveerd gebouw
 • exclusieve locatie
 • geweldige kwaliteiten
M5 Nieuwe ontwikkeling

Extra's

 • balkons
 • Gebouw
 • Natuurlijk licht
 • Opslagruimte
 • Keeper
 • Penthouses met terrassen

Ligging

Het gebouw is gelegen in de wijk Almagro, wijk Chamberí. De locatie wordt gekenmerkt door het hosten van tal van openbare instanties, ambassades, zakelijke hoofdkantoren, vanwege de bestaande klassieke paleizen in de straten, vol met hoge bomen die elk moment van het jaar begeleiden met een unieke kleur en die helpen om de grootsheid van grote portalen te integreren dat Ze dienen als toegang tot enkele van de meest statige en representatieve gebouwen in Madrid.

Het levendige Plaza de Colón, op een paar meter van het gebouw, wordt een van de meest avant-gardistische en eclectische centra van de Europese cultuur en architectuur. Opvallend is het nieuwe gebouw van Norman Foster, evenals de renovatie van de Colón-torens tot het meest duurzame gebouw van Spanje.

Een perfect gebied om te genieten van vrije tijd en de meest verfijnde gastronomie in Madrid met modewinkels, opkomende artiesten, avant-garde en eclecticisme zijn altijd aanwezig.

Bekijk op kaart

M5 Nieuwe ontwikkeling

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now