Uitverkocht
Malaga-ONE Nieuwe ontwikkeling
15 afbeeldingen beschikbaar
Malaga-ONE Nieuwe ontwikkeling

Malaga ONE Huizen / Villa's, Malaga, Spanje

  • Bouwvergunning Verleend

Malaga ONE Huizen / Villa's, Malaga, Spanje

Dit unieke en futuristische project ligt in Cerrado de Calderón in het oosten van Malaga en onderscheidt zich niet alleen door zijn geavanceerde ontwerp, maar ook door het prachtige uitzicht op zee. Het perceel van 16.000m² bevindt zich in een groene zone van waaruit u gemakkelijk toegang heeft tot de snelweg, de stad en de stranden. Het project biedt een prachtig uitzicht op de baai van Malaga en het terrein biedt een ontspannen natuurlijke omgeving.

Het hoofdgebouw bestaat uit een ruime woon-eetkamer, met een ongelooflijk uitzicht op zee, en de mooie volledig uitgeruste keuken. Van vloer tot plafond openslaande deuren openen naar grote terrassen met het zoutwater zwembad en barbecue. Een wasruimte en een badkamer completeren deze benedenverdieping.

Een lift en een trap verbinden elke verdieping. Op de bovenste verdieping vinden we de indrukwekkende hoofdslaapkamer met een ensuite badkamer en een kleedkamer plus 2 slaapkamers en 2 badkamers (momenteel een grote badkamer die in 2 delen kan worden verdeeld). Elke slaapkamer profiteert van ingebouwde opslag en een prachtig uitzicht.

De kelder heeft een parkeerplaats met capaciteit voor twee auto's en een recreatiegebied ideaal voor gebruik als een sportschool of thuisbioscoop.

Een onafhankelijk gastenappartement met 2 slaapkamers met een woonkamer, keuken (met toegang naar buiten) en 2 badkamers biedt perfecte accommodatie met volledige onafhankelijkheid van het hoofdgebouw.

Met verbluffende architectuur en ongelooflijke uitzichten is dit een fantastische optie voor wie op zoek is naar een uniek huis met gemakkelijke toegang tot het centrum van de stad.

Ligging

Onroerend goed gelegen in het oosten van Malaga, met gemakkelijke toegang tot de snelweg en goed verbonden met de stad en de stranden.

Malaga-ONE Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst