Mallorca-Rambla-Catalunya
Prijs vanaf €1,025,000 Nieuwe ontwikkeling

Mallorca Rambla Catalunya Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Rechts beschikt over prijzen vanaf €1,025,000 en huur rendement van 4%, 2 Appartementen beschikbaar

  • Units available 2
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 140m²
  • Rental yield up to 3.75%

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Rechts, Barcelona beschikt over prijzen vanaf €1,025,000 en huur rendement van 4%

Mallorca 236 is een gloednieuw complex met gebouwen met 2, 3 en 4 slaapkamers in een recent gerenoveerd, modern modernistisch gebouw uit de vorige eeuw. Het gebouw heeft een indrukwekkende statige entree en profiteert van een conciërgeservice. Het is ideaal gelegen in het Eixample Rechter deel van de stad, in een kruising met de prestigieuze Rambla de Catalunya.

Er zijn verschillende soorten onroerend goed beschikbaar met afmetingen variërend van 72 tot 183 m². Deze prachtige nieuwe huizen bieden uitstekende kwaliteitsafwerkingen en een overvloed aan natuurlijk licht met balkons en typische Eixample-stijl galerijen.

Een geweldige kans om high-end appartementen en penthouses te kopen in deze onverslaanbare locatie in Barcelona.

highlights

  • hoofd locatie
  • Pas gerenoveerd modernistisch gebouw
  • Eenheden met 2, 3 en 4 slaapkamers
  • Penthouses beschikbaar
  • Hoogwaardige afwerkingen

Documentatie

Mallorca-Rambla-Catalunya

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Appartement €1,025,000 Vloer 2 3 Slaapkamers 3 Badkamers 140m² 3.75%
Appartement Gereserveerd Vloer 3 2 Slaapkamers 2 Badkamers 101m², Terras 8m² 3.67%
Appartement Gereserveerd Vloer 3 2 Slaapkamers 2 Badkamers 96m², Terras 8m² 3.27%
Appartement €1,080,000 Vloer 4 3 Slaapkamers 2 Badkamers 178m², Terras 8m² 3.56%
Penthouse Gereserveerd Vloer 7 2 Slaapkamers 2 Badkamers 72m², Terras 10m² -
Penthouse Verkocht Vloer 8 3 Slaapkamers 2 Badkamers 103m², Terras 65m² 3.76%

Ligging

Deze nieuwbouwproject geniet een onovertroffen locatie op Carrer Mallorca, zeer dicht bij de Rambla de Catalunya, in de wijk Eixample rechts van de stad.

Eixample, wat in het Catalaans 'uitbreiding' betekent, is de meest centraal gelegen wijk van Barcelona. Het gebied wordt gekenmerkt door straten die zijn ontworpen in een rasterpatroon, de visie van architect Ildefons Cerdà, die de behoeften aan verkeersstroom combineerde met licht en ventilatie. Er werd ook rekening gehouden met de behoeften van de bewoners, zodat u op bijna elke paar blokken scholen, ziekenhuizen en markten kunt vinden. Art Nouveau en modernistische architectuur domineren het gebied, in het bijzonder dat van Antoni Gaudí, wiens werken La Sagrada Família, Casa Batlló en La Pedrera allemaal hier te vinden zijn.

Er zijn ook veel nieuwe gebouwen, evenals kantoren, markten, restaurants, hotels, bioscopen en internationale designerwinkels. Het is ook het centrale zakelijke district van de stad waar de effectenbeurs en de hoofdkantoren van banken gevestigd zijn. De prachtige hoofdstraat Paseo de Gracia van de stad verdeelt de wijk in 'Eixample Left' en 'Eixample Right' en gaat over in de wijk Gracia.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst