Uitverkocht
Mallorca-Rambla-Catalunya Prijs vanaf €885,000 Nieuwe ontwikkeling
9 afbeeldingen beschikbaar
Mallorca-Rambla-Catalunya Prijs vanaf €885,000 Nieuwe ontwikkeling

Mallorca Rambla Catalunya Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona

Mallorca Rambla Catalunya Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona

Mallorca 236 is een gloednieuw complex met gebouwen met 2, 3 en 4 slaapkamers in een recent gerenoveerd, modern modernistisch gebouw uit de vorige eeuw. Het gebouw heeft een indrukwekkende statige entree en profiteert van een conciërgeservice. Het is ideaal gelegen in het Eixample Rechter deel van de stad, in een kruising met de prestigieuze Rambla de Catalunya.

Er zijn verschillende soorten onroerend goed beschikbaar met afmetingen variërend van 72 tot 183 m². Deze prachtige nieuwe huizen bieden uitstekende kwaliteitsafwerkingen en een overvloed aan natuurlijk licht met balkons en typische Eixample-stijl galerijen.

Een geweldige kans om high-end appartementen en penthouses te kopen in deze onverslaanbare locatie in Barcelona.

highlights

  • hoofd locatie
  • Pas gerenoveerd modernistisch gebouw
  • Eenheden met 2, 3 en 4 slaapkamers
  • Penthouses beschikbaar
  • Hoogwaardige afwerkingen

Documentatie

Ligging

Deze nieuwbouwproject geniet een onovertroffen locatie op Carrer Mallorca, zeer dicht bij de Rambla de Catalunya, in de wijk Eixample rechts van de stad.

Eixample, wat in het Catalaans 'uitbreiding' betekent, is de meest centraal gelegen wijk van Barcelona. Het gebied wordt gekenmerkt door straten die zijn ontworpen in een rasterpatroon, de visie van architect Ildefons Cerdà, die de behoeften aan verkeersstroom combineerde met licht en ventilatie. Er werd ook rekening gehouden met de behoeften van de bewoners, zodat u op bijna elke paar blokken scholen, ziekenhuizen en markten kunt vinden. Art Nouveau en modernistische architectuur domineren het gebied, in het bijzonder dat van Antoni Gaudí, wiens werken La Sagrada Família, Casa Batlló en La Pedrera allemaal hier te vinden zijn.

Er zijn ook veel nieuwe gebouwen, evenals kantoren, markten, restaurants, hotels, bioscopen en internationale designerwinkels. Het is ook het centrale zakelijke district van de stad waar de effectenbeurs en de hoofdkantoren van banken gevestigd zijn. De prachtige hoofdstraat Paseo de Gracia van de stad verdeelt de wijk in 'Eixample Left' en 'Eixample Right' en gaat over in de wijk Gracia.

Bekijk op kaart

Mallorca-Rambla-Catalunya Prijs vanaf €885,000 Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Rental yield
Appartement Verkocht Vloer 2 3 3 140m² - 3.86%
Penthouse Verkocht Vloer 8 3 2 103m² 65m² 3.76%

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst