Marbella-DUBE Laatste eenheden
Nieuwe ontwikkeling

Marbella DUBE Appartementen, Cabopino, Costa del Sol

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Cabopino, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf €885,000

  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Cabopino, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf €885,000

Dit exclusieve project is gelegen in het oosten van Marbella, omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving en op slechts 5 minuten lopen van Cabopino, een van de beste natuurlijke zandstranden aan de kust met zandduinen, maar ook dicht bij golfbanen en Cabopino-sporten haven.

Het bestaat uit 24 moderne appartementen en penthouses, zowel duplex als een verdieping. De avantgarde gebouwen hebben slechts 3 verdiepingen en het complex beschikt over een exclusief ontworpen zwembad en chill-out gebieden met houten pergola's, een fitnessruimte en een zaal voor evenementen.

Georganiseerd in 2 gebouwen, begint de bouwgrootte van de appartementen op 81 m² tot 90 m² met terrassen variërend van 8 m² tot 84 m². Alle appartementen hebben 2 slaapkamers en 2 badkamers, open woonruimtes met directe toegang tot ruime terrassen en de keukens zijn volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en unieke eiland-eet-werkbladen. De 2 begane grond appartementen hebben ook een eigen tuin en de penthouses profiteren van een prachtig uitzicht, uitgebreide terrassen en een eigen jacuzzi. Ondergrondse garageruimte en een berging zijn inbegrepen in de prijs van elke accommodatie

Deze appartementen zijn energiezuinige woningen met behulp van innovatieve kwaliteitsmaterialen. Indirecte LED-verlichting, hoge plafonds en deuren, kamerhoge L-vormige ramen, spiegels en naadloze inbouwkasten met kamerhoge deuren zijn slechts enkele van de speciale kenmerken van deze woningen. Domotica controle voor de verlichting, airconditioning en het alarmsysteem, zonnepanelen voor zowel binnenlandse als voor gemeenschap warm water, en nog veel meer wordt verstrekt.

Elegante, moderne appartementen aan het strand in oost Marbella.

Marbella-DUBE

Laatste eenheden

Ligging

Nieuwbouwproject van appartementen in Oost-Marbella, omringd door de natuurlijke omgeving van Artola Dunes en op 700 meter van de beste zandstranden van Marbella, dicht bij golfbanen en de sporthaven Cabopino. Op loopafstand van alle essentiële voorzieningen.

De woningen bieden gemakkelijke toegang tot de A7 - de belangrijkste verbinding met Marbella Center, de emblematische Puerto Banus, wereldberoemde winkelcentra en cultuurcentra, prestigieuze scholen, 30 km naar de internationale luchthaven van Malaga.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst