MEN48946 Prijs vanaf 925.000 € Nieuwe ontwikkeling

MEN48946 Huizen / Villa's, Alaior, Menorca

  • Units available 1
  • Slaapkamers 4
  • Sizes from 240m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Alaior, Menorca beschikt over prijzen vanaf 925,000 €

Lucas Fox presenteert deze nieuwbouwpromotie met villa's te koop in het beroemde Cala en Porter, op een paar minuten van het strand.

Nieuw gebouwde villa met een oppervlakte van 240 m² op een perceel van ongeveer 800 m² wordt aangeboden, vlakbij het ongelooflijke witte zandstrand van Cala en Porter Alaior.

De woningen hebben een prachtig tuingedeelte met zwembad en privégarage. De tuinen zijn gescheiden door droge muren die typisch zijn voor Menorca.

De woningen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de garage, een tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kledingkast, een badkamer en een grote woon-eetkamer met een geïntegreerde Amerikaanse keuken. De grote ramen laten de hele dag natuurlijk licht binnen. Vanuit de woonkamer hebben we toegang tot de veranda en de tuin met zwembad.

De eerste verdieping heeft drie tweepersoonsslaapkamers met ingebouwde kasten en een eigen badkamer met toegang tot een terras met prachtig uitzicht op de Cala en Porter-kloof en in de verte uitzicht op de zee.

De afwerkingen en het ontwerp zijn volledig aanpasbaar. Voor elke kamer is er een ruime keuze aan materialen.

Een ideaal huis voor gezinnen, als eerste of tweede huis in een bevoorrechte urbanisatie. De ontwikkeling heeft een bouwvergunning en zal in april 2024 van start gaan. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te regelen.

MEN48946 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Cala en Porter heeft restaurants, douches, een badmeester, een EHBO-post en parkeergelegenheid op een paar meter afstand, factoren die het een zeer comfortabele baai maken om naartoe te gaan met kinderen of mensen die liever niet lopen. De kwaliteit ervan als strand heeft de creatie van een belangrijke urbanisatie rond Cala Porter bevorderd, die allerlei soorten diensten biedt. Vanwege de ligging is Cala en Porter een van de schoonste en rustigste baaien van Menorca. Het heeft nauwelijks een helling en baden is alsof je ontspant in een groot zwembad.

La Cova d'en Xoroi, waarschijnlijk de meest bezochte plaats op Menorca.

Bekijk op kaart

MEN48946 Prijs vanaf 925.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte
Villa 925.000 € Available Vloer 1 4 4 240m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now