Laatste eenheden
MESASHOMES2 Prijs vanaf 385.000 € Nieuwe ontwikkeling

MESASHOMES2 Appartementen, Estepona Puerto, Costa del Sol

 • Completion Q1 2025
 • Units available 4
 • Slaapkamers 1, 2 & 3
 • Sizes from 76m²
 • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Estepona Puerto, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf 385,000 €

Las Mesas Homes II is een nieuwe residentiële ontwikkeling met in totaal 84 woningen met 1, 2 en 3 slaapkamers, verdeeld over drie gebouwen. Dankzij de verschillende appartementoriëntaties kunt u het appartement kiezen dat het beste bij uw smaak en behoeften past. Alle units zijn ontworpen om het natuurlijke licht van hun ruime terrassen en woonkamers optimaal te benutten.

Appartementen hebben verschillende indelingen en uitzichten, uitzicht op de zee en de tuin, sommige liggen dicht bij het zwembad, andere zijn meer privé binnen het project.

Mesas Homes II treedt in de voetsporen van de eerste fase, die al volledig is overgedragen aan de eigenaren: appartementen met een hoogwaardige afwerking, een moderne en praktische indeling die de ruimte optimaal benut en een duidelijk engagement voor stijl en esthetiek. .

Ruime en prachtig lichte kamers met woon- en eetkamers verbonden door grote terrassen. Open keukens, volledig uitgerust met apparaten met een laag energieverbruik, in overeenstemming met de criteria van duurzaamheid en comfort.

Wilt u uw woning op maat maken, dan bieden wij diverse mogelijkheden aan, waaronder:

 • Keukenmeubelpakket met 3 opties.
 • 2 keuzes voor appartement- en keukenvloeren.
 • 3 verfkeuzes voor muren.
 • 2 opties voor wandbekleding in de badkamer.
 • Veranderen van bad naar douche (niet andersom).
 • Personalisatie van elektrische apparaten en keukeninrichting rechtstreeks bij de leverancier (optie tegen meerprijs).

De door de ontwikkelaar aangeboden personalisatiekeuzes moeten worden meegedeeld vóór de uiterste datum die door de bouwdirectie is vastgesteld in overeenstemming met het voortgangsniveau van de bouwwerkzaamheden. Indien er voor die datum geen keuzes zijn doorgegeven, wordt de woning opgeleverd volgens standaardmodel.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Documentatie

MESASHOMES2 Nieuwe ontwikkeling

Extra's

Mesas Homes II treedt in de voetsporen van de eerste fase, die al volledig is overgedragen aan de eigenaars: appartementen met een hoogwaardige afwerking, een moderne en praktische indeling die de ruimte optimaal benut en een duidelijke toewijding aan stijl en esthetiek .

Ruime en mooi lichte kamers met woon- en eetkamers verbonden door grote terrassen. Open keukens volledig uitgerust met energiezuinige apparaten, in overeenstemming met criteria van duurzaamheid en comfort.

Wilt u uw woning op maat laten maken, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden, waaronder:

• 3 opties keukenmeubelpakket.
• 2 keuzes van appartement en keuken vloeren.
• 3 verfkeuzes voor muren.
• 2 opties voor wandbekleding in badkamer.
• Verandering van badkuip door douchebak (niet andersom).

Personalisatie van elektrische apparaten en keukenaccessoires rechtstreeks bij de leverancier (meerprijsoptie). De personaliseringskeuzes die door de ontwikkelaar worden aangeboden, moeten worden meegedeeld vóór de deadline die door de bouwdirectie is vastgesteld in overeenstemming met het vorderingsniveau van de bouwwerkzaamheden. Indien voor die datum geen keuzes zijn meegedeeld, wordt de woning volgens standaardmodel opgeleverd.

Ligging

Mesas Homes II ligt op loopafstand van het strand, de jachthaven en een ruim aanbod aan winkels en sportfaciliteiten. Het centrum van Estepona ligt op slechts 20 minuten lopen. Ook is het goed verbonden via de weg, op slechts 15 minuten van Marbella en 60 minuten van de luchthaven van Malaga langs de snelweg A7. Gibraltar ligt ook op slechts 40 minuten rijden.

Estepona combineert een rijke culturele erfenis en de traditionele sfeer van een oud vissersdorpje met een cultureel gevoel. Er is geen gebrek aan golfbanen in de buurt, met 10 in de omgeving. Winkelcentra, recreatiegebieden en een breed scala aan restaurants liggen allemaal op korte rijafstand.

Verder heeft Estepona ruim 20 km strand met voldoende beachclubs en watersportfaciliteiten.

Bekijk op kaart

MESASHOMES2 Prijs vanaf 385.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 385.000 € Available Vloer 0 2 2 82m² 14m² Floor plan
Appartement 445.000 € Available Vloer 1 3 2 108m² 20m² Floor plan
Appartement 641.000 € Available Vloer 1 3 2 143m² 99m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 2 3 2 108m² 100m² -

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now