Mijas-NG Laatste eenheden
Nieuwe ontwikkeling

Mijas NG Appartementen, Mijas, Costa del Sol

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Mijas, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf €410,000

  • Completion Q2 2020
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Mijas, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf €410,000

Een gloednieuw residentieel complex in La Cala de Mijas, een prachtige, rustige locatie, ideaal voor gezinnen, op slechts enkele minuten van het strand en met uitzicht op de golfbaan La Noria (het eerste tee is 4 minuten lopen). Het complex ligt in de buurt van het charmante oude centrum van het dorp Mijas en de golfbanen en stranden van La Cala de Mijas. Het is perfect gelegen om te genieten van alles wat het gebied te bieden heeft. De locatie is nog meer ideaal, omdat er geen auto nodig is vanwege stranden en alle voorzieningen op minder dan 10 minuten lopen.

Elk huis binnen het complex wordt gebouwd volgens een hoge standaard en een voortreffelijk ontwerp. Grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen, terwijl elk appartement een eigen terras heeft waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het benijdenswaardige mediterrane klimaat.

Het complex heeft uitstekende gemeenschappelijke voorzieningen voor het hele gezin, waaronder tuinen, zwembaden, speeltuin voor de kinderen, paddletennisbanen en een multifunctionele ruimte.

De community is 11 jaar geleden opgezet en daardoor is alles goed gestructureerd en georganiseerd. Op dezelfde manier is 60% van de inwoners full-time, wat betekent dat het nooit een spookstad is tijdens het laagseizoen.

De licentie voor deze ontwikkeling is toegekend en het werk begint nu aan dit opwindende project aan de Costa de Sol.

Deze ontwikkeling zou voor iedereen een geweldige investering zijn vanwege de grote vraag naar woningen op loopafstand van het strand en voorzieningen. Het potentieel voor onroerend goed kan tot 7% ​​bedragen, waarbij de bruto break-even (ter dekking van uw jaarlijkse kosten) minder dan 4 weken is, als het onroerend goed werd verhuurd. Er zijn ook lage community fees, voor slechts 120 € / maand.

Mijas-NG

Laatste eenheden

Ligging

Ontwikkeling gelegen in la Cala de Mijas in de provincie Malaga. De luchthaven van Malaga kan in 20 minuten worden bereikt, net als Puerto Banus. Het is slechts 10 minuten naar het treinstation op Fuengirola. De ontwikkeling ligt dicht bij veel van de uitstekende golfbanen van het gebied: La Noria Golf & Resort ligt tegenover het complex, terwijl de golfbanen Miraflores, Calanova en Suntana allemaal binnen 10 minuten rijden te bereiken zijn. Verder zijn er scholen en commerciële centra in de omgeving.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst