Uitverkocht
Milans-Apartments Gerenoveerd project

Milans Apartments

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Gótico, Barcelona

Lucas Fox presenteert Milans, een ongelooflijke nieuwbouwproject in een gerenoveerd gebouw met een gemeenschappelijk terras, in het hart van de Gotische wijk van Barcelona, op een exclusieve locatie met alle diensten binnen handbereik en een breed scala aan culturele en toeristische attracties.

Het gebouw, het werk van de beroemde architect Francesc Daniel Molina, heeft een driehoekige gevel om natuurlijk licht in alle huizen binnen te laten en heeft een terras met een solarium op het dak, met toegang voor alle bewoners, om te profiteren van de milde klimaat van het gebied. Bovendien heeft het voor meer comfort een lift die verbinding maakt met alle verdiepingen.

De ontwikkeling biedt verschillende typen tweekamerappartementen met tussen de één en drie badkamers, met oppervlaktes variërend tussen 58 en 87 m². Ze hebben allemaal een balkon dat licht in het huis brengt en de penthouses hebben een eigen terras op het dak, naast het gemeenschappelijke solarium.

De huizen hebben een modern ontwerp, met alle apparatuur, maar ook met herstelde historische elementen, zoals gewelfde plafonds en hydraulische vloeren. De vloeren bieden doorschijnende ruimtes om amplitude te winnen. Ze genieten van uitstekende afwerkingen en kwaliteiten, zoals gelamineerde parketvloeren in imitatie eiken, herstelde hydraulische vloeren of ingebouwde kasten. De keukens en badkamers zijn volledig uitgerust.

Hoogtepunten:
  • Appartementen met 2 slaapkamers en 1-3 badkamers
  • Uitstekende locatie
  • Balkons, terrassen en solarium
  • veel natuurlijk licht
  • goede afwerkingen
Milans-Apartments Gerenoveerd project

Ligging

Deze promotie bevindt zich op een uitstekende locatie in de Gotische wijk van Barcelona. Het gebied biedt allerlei diensten voor uw dagelijkse leven met Las Ramblas op slechts een steenworp afstand en een breed scala aan culturele en toeristische attracties, zoals de Basilica de la Mercè. Het ligt ook dicht bij de stranden en havens in de omgeving, zoals La Barceloneta of Port Vell. Het is ook een zeer levendig gebied met een breed scala aan dag- en nachtamusement, zoals de clubs Soho House en OneOcean.

Ten slotte heeft het een verscheidenheid aan vervoersmiddelen, zoals de metro of bus, die u met alle punten in de stad verbindt.

Bekijk op kaart

Milans-Apartments Gerenoveerd project

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now