Mirador Prijs vanaf 1.340.900 € Nieuwe ontwikkeling
Mirador Prijs vanaf 1.340.900 € Nieuwe ontwikkeling

Mirador Huizen / Villa's, Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona

 • Completion Q4 2022
 • Units available 5
 • Slaapkamers 4 & 5
 • Sizes from 359m²
 • Bouwvergunning Verleend

Mirador Huizen / Villa's, Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona

Lucas Fox biedt El Mirador te koop aan, een van de beste ontwikkelingen in de stad Sant Andreu de Llavaneres.

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt het El Mirador-project een ongelooflijk uitzicht op de zee. De architecten van het gebied werden verliefd op deze uitzichten en lieten zich door hen inspireren om woningen te creëren met een uniek ontwerp, gekenmerkt door rechte lijnen en kubusvormige volumes. Het zijn echter niet alleen de uitzichten en het ontwerp van de huizen die van El Mirador zo'n spectaculaire ontwikkeling maken; Bovendien profiteert het van een grote nabijheid van de stad, wat in contrast staat met de privacy die de huizen bieden. Evenzo vallen ze op door hun oriëntatie op het zuiden die de hele dag zon geeft aan hun percelen, door de grootte van de huizen en vooral door hun exclusieve omgeving.

De huizen genieten van een perfecte integratie in de omgeving, omgeven door tuinen en veel met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De villa's hebben een modern design met kleuren in neutrale wittinten. Daarnaast hebben ze in totaal tussen de 4 en 5 slaapkamers, met tussen de 4 en 8 badkamers. Zelfs als het ontwerp u niet overtuigt, kan het worden aangepast aan uw behoeften.

De afwerkingen zullen ook niet teleurstellen. De nieuwe eigenaren zullen een reeks afwerkingen kunnen kiezen binnen een zeer breed assortiment. Evenzo genieten ze van een uitstekende energie-efficiëntie, met aluminium buitenschrijnwerk met thermische onderbreking, dubbele beglazing, aerothermische vloerverwarming, airconditioning met warmtepomp, productie van huishoudelijk warm water (ACS) door middel van hernieuwbare energie en verlichting. laag verbruik.

Hoogtepunten:
 • Villa's met 4-5 slaapkamers
 • Tuinen
 • uitzicht op zee
 • Energie-efficiëntie
 • Modern ontwerp
 • Uitstekende locatie

Ligging

Sant Andreu de Llavaneres wordt gekenmerkt door zijn uitstekende levenskwaliteit, klimaat en nabijheid van de zee en Barcelona, evenals de groene omgeving en de golfbaan.

De kust van Maresme ligt ten noorden van Barcelona, omvat vele charmante stadjes en geniet van een uitstekend microklimaat. Met een spectaculair uitzicht op de zee, ligt de ontwikkeling zeer dicht bij enkele van de beste stranden in Catalonië. Aan de andere kant biedt het een grote verscheidenheid aan winkels en culturele centra, evenals internationale scholen en sportcentra.

Net als de rest van de steden die deel uitmaken van de Maresme-regio, geniet Sant Andreu de Llavaneres van een prachtig wegennet dat de toegang tot interessante plaatsen vergemakkelijkt, zoals de stad Barcelona, op slechts 35 kilometer afstand. Op dezelfde manier en in de tegenovergestelde richting bereiken we in slechts 30 minuten de droomstranden die de beroemde Costa Brava omlijnen. De bevolking heeft ook een ruim aanbod aan openbaar vervoer, bijvoorbeeld met de trein.

Bekijk op kaart

Mirador Prijs vanaf 1.340.900 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Tuin Floor plan
Huis / Villa 0 € Available 0 0 - -
Huis / Villa 1.340.900 € Available 4 6 363m² 1.375m² Floor plan
Huis / Villa 1.440.000 € Available 4 4 359m² 1.400m² Floor plan
Huis / Villa 1.590.000 € Available 4 5 497m² 1.820m² Floor plan
Huis / Villa 2.232.000 € Available 4 6 616m² 1.330m² Floor plan
Huis / Villa 2.595.000 € Available 5 8 767m² 1.300m² Floor plan

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst