MIradorEHills Prijs vanaf 870.500 € Nieuwe ontwikkeling

MIradorEHills Appartementen, New Golden Mile, Costa del Sol

  • Completion Q2 2026
  • Units available 1
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 104m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in New Golden Mile, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf 870,500 €

Mirador de Estepona Hills staat als een exclusieve gated ontwikkeling en biedt een superieure mix van veiligheid en comfort. De moderne appartementen in Mirador de Estepona Hills zijn ontworpen met elegantie en functionaliteit in gedachten, gehuisvest in gebouwen van één, twee of drie verdiepingen, met opties variërend van twee tot vier slaapkamers, met terrassen of tuinen en parkeergelegenheid. Elke unit beschikt over een zorgvuldig vervaardigde, ruime plattegrond, gekenmerkt door een hoogwaardige constructie en een scala aan luxe binnen- en buitenafwerkingen.

Deze nieuwe ontwikkelingsenclave geniet van privé en veilige toegang, waardoor zowel bewoners als gasten de grootst mogelijke privacy en discretie garanderen. Bij binnenkomst in de gemeenschap wordt men begroet door uitgestrekte natuurlijke ruimtes die samenkomen rond een royaal zwembad. Verschillende extra waterpartijen vullen het landschap aan, allemaal omlijst door zorgvuldig aangelegde tuinen versierd met een verscheidenheid aan volwassen bomen, waardoor het wooncomplex naadloos aansluit bij de natuurlijke omgeving.

Woningen in de Mirador de Estepona Hills bieden een prachtig panoramisch uitzicht op de zee en de bergen. Door gebruik te maken van hoogwaardige bouwmaterialen en moderne bouwtechnieken hebben de ontwikkelaars efficiënte woningen gecreëerd. Het architecturale ontwerp combineert naadloos strakke, moderne lijnen met traditionele Andalusische stijlen. De gemeenschap zal voorzieningen in resortstijl bieden, waardoor de woonervaring voor zowel bewoners als bezoekers wordt verbeterd.

Intern zijn de woningen voorzien van moderne keukens met strakke witte kasten en werkbladen, terwijl de badkamers strakke lijnen en eigentijdse accenten hebben. De appartementen op de begane grond bieden privétuinen, ideaal om te genieten van het zonnige klimaat, waarbij de meeste woningen op het zuiden of zuidwesten zijn georiënteerd.

Documentatie

MIradorEHills Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Mirador de Estepona Hills biedt een ideale locatie op slechts enkele minuten afstand van lokale voorzieningen, waaronder golfbanen en winkelcentra. Bewoners hebben gemakkelijke toegang tot het strand en het stadscentrum van Estepona, op minder dan 10 minuten rijden. Bovendien biedt het project gemakkelijke toegang tot de snelweg die Málaga met Gibraltar verbindt, waarbij Marbella en Sotogrande binnen 20 minuten rijden te bereiken zijn. Bovendien is het slechts een uur rijden naar zowel de internationale luchthaven van Malaga als de internationale luchthaven van Gibraltar.

Bekijk op kaart

MIradorEHills Prijs vanaf 870.500 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 891.121 € Available Vloer 0 3 3 106m² 141m² Floor plan
Appartement 903.335 € Available Vloer 0 4 3 126m² 63m² Floor plan
Appartement Prijs op aanvraag Available Vloer 1 3 2 104m² 55m² Floor plan
Penthouse 870.500 € Available Vloer 2 3 3 104m² 141m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now