Uitverkocht
Moles-Residences Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Moles Residences Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona

  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Rechts, Barcelona

Lucas Fox presenteert Moles Residences, een prachtig nieuwbouwproject in de Gotische wijk van Barcelona. Het is een exclusieve locatie, in het historische centrum van de stad, met allerlei voorzieningen eromheen, maar in een zeer rustige omgeving, op korte afstand van Plaza Catalunya.

De actie heeft betrekking op een gebouw met slechts vijf verdiepingen en één appartement per verdieping, wat maximale rust garandeert. Het biedt appartementen met twee slaapkamers en twee badkamers met balkon, met uitzondering van de begane grond, die een eigen tuin heeft. Evenzo biedt de promotie een prachtig zwembad op het dak, met hangmatten en een ontspanningsruimte om te genieten van het uitzonderlijke klimaat van Barcelona. Tot slot beschikt het over een lift en video-intercom.

De appartementen hebben een modern design, waarin comfort de boventoon voert en een excellente levensstijl bieden aan hun eigenaren. Ze bevatten dus de nieuwste technologie en de beste kwaliteiten om een efficiënt en duurzaam huis te realiseren, maar ook gastvrij.

Aan elk detail is gedacht. Het heeft keramische vloeren, op maat gemaakt timmerwerk en Neff-apparaten. Om maximaal comfort te garanderen, omvat het ramen met aluminium timmerwerk en dubbele beglazing, een airconditioningsysteem en warm water door aerothermische energie, en gecentraliseerde airconditioning. Daarnaast bevat het een geluidsinstallatie en een domoticasysteem om verschillende functies van de woning te bedienen.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten
  • 2-slaapkamer appartementen met balkon of tuin
  • Dakterras met zwembad
  • uitstekende kwaliteiten
  • Duurzaam en efficiënt
  • goede locatie

Documentatie

Moles-Residences Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Dit nieuwbouwproject is gelegen in de Gotische wijk van Barcelona, in het hart van het historische centrum van de stad. Dit gebied biedt allerlei soorten diensten die nodig zijn voor uw dagelijkse leven, evenals vrijetijds- en culturele aanbiedingen en toeristische attracties. Onder hen kunnen we de kathedraal, de Ramblas of de Plaza Real benadrukken. Het ligt ook op korte afstand van Plaza Catalunya.

Aan de andere kant biedt het een grote verscheidenheid aan verbindingen, zowel met het openbaar als met het eigen vervoer, om andere delen van de stad te bereiken of te verlaten, bijvoorbeeld naar de Costa Brava.

Bekijk op kaart

Moles-Residences Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 4 2 2 88m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now