Monasterios-Residences Prijs vanaf 280.000 € Nieuwe ontwikkeling
18 afbeeldingen beschikbaar
Monasterios-Residences Prijs vanaf 280.000 € Nieuwe ontwikkeling

Monasterios Residences Appartementen, Los Monasterios, Valencia

 • Units available 14
 • Slaapkamers 2, 3 & 4
 • Sizes from 131m²
 • Rental yield up to 6,62%
 • Bouwvergunning Verleend

Monasterios Residences Appartementen, Los Monasterios, Valencia

In de exclusieve gemeenschap Los Monasterios vinden we Monasterios Residences, een reeks luxe huizen met hoogwaardige afwerking, in een omheind en beschermd wooncomplex met uitstekende gemeenschappelijke ruimtes en een bevoorrechte locatie aan de voet van de Sierra Calderona-bergen, met een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. Dit alles dicht bij Valencia, met gemakkelijke toegang tot de stad, zowel over de weg als met het openbaar vervoer.

Ontworpen door Touza Arquitectos, een prestigieuze professionele studio opgericht in 1975, worden de woningen gekenmerkt door een prachtige indeling met een geslaagde versmelting van de buiten- en binnenruimtes, waarbij de woonruimtes opgaan in het indrukwekkende landschap van het gebied, met de zee op de achtergrond .

Daarnaast zijn alle woningen op het oosten en het zuiden gelegen, waardoor ze samen met de hoogtefactor, op 170 meter boven zeeniveau, kunnen genieten van veel zonlicht en aangename kruisventilatie dankzij de wind die direct uit zee komt. Monasteries Residences biedt elegante en luxe woningen met hoogwaardige afwerkingen en materialen, zoals keukens met inbouwapparatuur van het merk Neff.

Er zijn verschillende typen appartementen beschikbaar, waaronder woningen met 2, 3 of 4 slaapkamers en 2 of 3 badkamers, met oppervlakte van 148 m² tot 375 m². Ze hebben allemaal toegang tot grote terrassen met uitzicht op zee, velen met een fantastisch panoramisch uitzicht op de bergen, de zee en het typische Levantijnse landschap van Valenciaanse landbouwvelden en sinaasappelboomgaarden.

Daarnaast zijn alle woningen voorzien van de nieuwste technologie om uw leven gemakkelijker te maken. Ze hebben een KNX-domoticasysteem waarmee de airconditioning en verwarming op afstand kunnen worden bediend, evenals het algemeen in- of uitschakelen van de woning. Het zal ook verbinding hebben met het video-deurinvoersysteem en het bewakingscamerasysteem van zowel de gemeenschap als het pand zelf, geïntegreerd met het alarm.

De gemeenschap biedt 24-uursbeveiliging met videobewakingscamera's en een conciërgeservice, prachtig aangelegde gemeenschappelijke ruimtes en een fantastisch zwembad voor exclusief gebruik door de bewoners, een tuin met ligstoelen die perfect zijn om te ontspannen en een fitnessruimte. Daarnaast zijn de eigenaren lid van de Los Monasterios Country Club, een van de meest exclusieve woon- en sportclubs in de omgeving, met meerdere tennis-, padel-, basketbal- en voetbalvelden en 5 grote zwembaden.

Hoogtepunten:

 • Exclusieve gated community met grote veiligheid en uitstekende gemeenschappelijke ruimtes zoals het zwembad, tuin met ligstoelen en een country club met tennisbanen, padel tennis, voetbal, basketbal en 5 zwembaden
 • Bevoorrechte locatie aan de voet van de Sierra Calderona-bergen, vlakbij de zee, Valencia en gerenommeerde internationale scholen
 • Woningen met 2, 3 of 4 slaapkamers en 2 of 3 badkamers
 • Terrassen met panoramisch uitzicht op de bergen, de zee of het typische Levantijnse landschap
 • Moderne, hoogwaardige afwerkingen
 • Huisautomatiseringssysteem, video-intercom, bewakingscamera's en alarm

Documentatie

Ligging

Los Monasterios is een exclusieve woongemeenschap die bekend staat om zijn luxe huizen, verblijf van zowel lokale als internationale families. Het is gelegen in een prachtige omgeving, aan de voet van de bergen van de Sierra Calderona en op slechts 10 minuten van het strand; zodat u kunt genieten van zowel de zee als de bergen en biedt een natuurlijke omgeving die een voorrecht is om in te leven.

Bovendien ligt het op slechts 20 minuten rijden van het centrum van Valencia, op 10 minuten van het dichtstbijzijnde ziekenhuis en vlak bij enkele van de internationale scholen in de omgeving, zoals Caxton College of de American School of Valencia, waar het kleine degenen kunnen het beste onderwijs ontvangen.

Dit wooncomplex heeft uitstekende vervoersverbindingen: er is een busdienst die stopt bij het complex, een taxiservice en een treinstation in het nabijgelegen stadje Puzol. Toegang van en naar de hoofdwegen is ook gemakkelijk vanaf hier, met snelle toegang tot de haven van Sagunto, het centrum van Valencia en de luchthaven van Manises.

Bekijk op kaart

Monasterios-Residences Prijs vanaf 280.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 280.000 € Available Vloer 1 2 2 135m² 12m² Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 1 3 2 173m² 43m² -
Appartement - Gereserveerd Vloer 1 3 2 173m² 43m² -
Appartement - Gereserveerd Vloer 3 3 2 172m² 50m² -
Appartement 500.000 € Available Vloer 3 3 2 172m² 38m² -
Appartement - Gereserveerd Vloer 3 4 3 222m² 66m² -
Penthouse 850.000 € Available Vloer 4 4 3 216m² 185m² -

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst