Laatste eenheden
Monasterios-Residences Prijs vanaf 325.000 € Nieuwe ontwikkeling
22 afbeeldingen beschikbaar
Monasterios-Residences Prijs vanaf 325.000 € Nieuwe ontwikkeling

Monasterios Residences Appartementen, Los Monasterios, Valencia

 • Completion Q3 2023
 • Units available 6
 • Slaapkamers 2, 3 & 4
 • Sizes from 137m²
 • Rental yield up to 6,67%
 • Bouwvergunning Verleend

Monasterios Residences Appartementen, Los Monasterios, Valencia

In de exclusieve gemeenschap Los Monasterios vinden we Monasterios Residences, een reeks luxe huizen met hoogwaardige afwerking, in een omheind en beschermd wooncomplex met uitstekende gemeenschappelijke ruimtes en een bevoorrechte locatie aan de voet van de Sierra Calderona-bergen, met een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. Dit alles dichtbij Valencia, met gemakkelijke toegang tot de stad, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Ontworpen door Touza Arquitectos, een prestigieuze professionele studio opgericht in 1975, worden de huizen gekenmerkt door een prachtige lay-out met een geslaagde versmelting van de buiten- en binnenruimtes, waarbij de woonruimtes worden gecombineerd met het indrukwekkende landschap van het gebied, met de zee op de achtergrond .

Bovendien zijn alle woningen op het oosten en zuiden gericht, wat samen met de hoogtefactor, 170 meter boven zeeniveau, hen in staat stelt te genieten van veel zonlicht en aangename dwarsventilatie dankzij de wind die rechtstreeks uit zee komt. Monasteries Residences biedt elegante en luxueuze woningen die genieten van hoogwaardige afwerkingen en materialen, zoals keukens met inbouwapparatuur van het merk Neff.

Er zijn verschillende typen appartementen beschikbaar waaronder woningen met 2, 3, 4 of 5 slaapkamers en 2 of 3 badkamers, met oppervlaktes van 149 m² tot 360 m². Ze hebben allemaal toegang tot grote terrassen met uitzicht op zee, waarvan vele met een fantastisch panoramisch uitzicht op de bergen, de zee en het typische Levantijnse landschap van Valenciaanse landbouwvelden en sinaasappelboomgaarden.

Bovendien zijn alle woningen uitgerust met de nieuwste technologie om uw leven gemakkelijker te maken. Ze hebben een domoticasysteem waarmee de airconditioning en verwarming op afstand kunnen worden bediend, evenals het algemeen in- of uitschakelen van het huis. Het zal ook verbinding hebben met het video-intercomsysteem en het bewakingscamerasysteem van zowel de gemeenschap als het pand zelf, geïntegreerd met het alarm.

De gemeenschap biedt 24-uurs beveiliging met videobewakingscamera's en een conciërgeservice, mooi aangelegde gemeenschappelijke ruimtes en een fantastisch zwembad voor exclusief gebruik van de bewoners, een tuin met ligstoelen, die perfect zijn om te ontspannen, en een fitnessruimte. Bovendien zijn de eigenaren lid van de Los Monasterios Country Club, een van de meest exclusieve woon- en sportclubs in de omgeving, met meerdere tennis-, padel-, basketbal- en voetbalvelden en 5 grote zwembaden.

Hoogtepunten:

 • Exclusieve gated community met uitstekende beveiliging en uitstekende gemeenschappelijke ruimtes zoals het zwembad, de tuin met ligstoelen en een countryclub met tennisbanen, padel tennis, voetbal, basketbal en 5 zwembaden
 • Bevoorrechte locatie aan de voet van de Sierra Calderona-bergen, vlakbij de zee, Valencia en gerenommeerde internationale scholen
 • Woningen met 2, 3, 4 of 5 slaapkamers en 2 of 3 badkamers
 • Terrassen met panoramisch uitzicht op de bergen, de zee of het typische Levantijnse landschap
 • Moderne, hoogwaardige afwerkingen
 • Domoticasysteem, video-intercom, bewakingscamera's en alarm

Ligging

Los Monasterios is een exclusieve woongemeenschap die bekend staat om zijn luxe huizen, verblijf van zowel lokale als internationale families. Het is gelegen in een prachtige omgeving, aan de voet van de bergen van de Sierra Calderona en op slechts 10 minuten van het strand; zodat u kunt genieten van zowel de zee als de bergen en biedt een natuurlijke omgeving die een voorrecht is om in te leven.

Bovendien ligt het op slechts 20 minuten rijden van het centrum van Valencia, op 10 minuten van het dichtstbijzijnde ziekenhuis en vlak bij enkele van de internationale scholen in de omgeving, zoals Caxton College of de American School of Valencia, waar het kleine degenen kunnen het beste onderwijs ontvangen.

Dit wooncomplex heeft uitstekende vervoersverbindingen: er is een busdienst die stopt bij het complex, een taxiservice en een treinstation in het nabijgelegen stadje Puzol. Toegang van en naar de hoofdwegen is ook gemakkelijk vanaf hier, met snelle toegang tot de haven van Sagunto, het centrum van Valencia en de luchthaven van Manises.

Bekijk op kaart

Monasterios-Residences Prijs vanaf 325.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 1 2 2 137m² 12m² Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 1 2 2 141m² 28m² Floor plan
Appartement 325.000 € Available Vloer 1 2 2 137m² 11m² Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 1 3 2 193m² 17m² Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 1 3 2 162m² 22m² Floor plan
Appartement 450.000 € Available Vloer 1 3 2 167m² 23m² Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 2 3 2 161m² 45m² Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 2 4 3 216m² 59m² Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 3 4 3 212m² 52m² -

Laatste eenheden

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst