NALON-VILLAS Prijs vanaf 1.449.000 € Nieuwe ontwikkeling

NALON VILLAS Huizen / Villa's, Pozuelo, Madrid

 • Completion Q2 2024
 • Units available 2
 • Slaapkamers 4 & 5
 • Sizes from 395m²
 • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Pozuelo, Madrid beschikt over prijzen vanaf 1,449,000 €

Lucas Fox introduceert met veel plezier deze fantastische, fraai vormgegeven nieuwbouw geschakelde woningen met sleuteloplevering in Q2 2024. Doordat de woningen alleen aan de achterzijde geschakeld zijn, zal de beleving zijn van een aparte villa, elk met een eigen entree aan de tegenovergestelde uiteinden.

In deze promotie prevaleren functionaliteit en helderheid en worden open ruimtes aangeboden om meer amplitude te bieden. Bovendien benadrukken we het zorgvuldige ontwerp en de materiaalkeuze van de hoogste kwaliteit en lange levensduur. Elke woning krijgt minimaal drie slaapkamers met eigen badkamers, uit te breiden naar vijf slaapkamers en met de mogelijkheid om de woningen aan te passen aan elk gezin. Evenzo is er de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen, aangezien het momenteel in aanbouw is, in een fase die nog wijzigingen accepteert.

De huizen beschikken over een prachtige tuin en optioneel privé zwembad. Bovendien hebben ze een zeer praktische distributie en met groot succes gekozen. Ze hebben twee hoofdverdiepingen en de semi-kelderverdieping, waar we de mogelijkheid hebben om deze aan te passen aan onze eigen behoeften, afhankelijk van wat de eindklant nodig heeft.

Op de begane grond vinden we de garderobe, het gratis toilet en de grote dagruimte. Het heeft een grote woon-eetkamer met open keuken met grote kamerhoge ramen om te genieten van een onovertroffen uitzicht op de tuin en het privézwembad.

Op de bovenverdieping bevindt zich het nachtgedeelte met drie slaapkamers: de hoofdslaapkamer heeft een kleedruimte en een badkamer; een tweede slaapkamer met grote kastruimte en eigen badkamer; en een andere die ook een eigen badkamer en kastruimte heeft.

Op de overdekte verdieping bevindt zich een betegeld terras, voorzien van een balustrade, licht- en watertappunten. Het kan worden aangepast en omvat een ultramoderne jacuzzi, een uitschuifbare pergola, tv-aansluitingen en glasvezel.

In de semi-kelder is er een recreatieruimte met een kleine minibar, vergezeld van een andere kamer met een thuisbioscoop of, als tweede optie, hebben we een slaapkamer voor servicegebruik met een extra complete badkamer, gevolgd door een woonkamer kamer spelletjes of vrije tijd Beide hebben een wasruimte, een bijkeuken en een complete badkamer.

Om in uw nieuwe woning van maximaal comfort te kunnen genieten, worden de woningen voorzien van een aerothermisch systeem met volledige installatie van vloerverwarming en koeling in alle bewoonbare ruimtes van de woning.

Neem vandaag nog contact met ons op zodat we u het volledige dossier en de plannen kunnen toesturen. We helpen u graag per telefoon, e-mail of persoonlijk in onze lounge, aan de Avenida de Europa 38, Pozuelo de Alarcón.

Hoogtepunten:
 • Halfvrijstaande woningen met 3-5 slaapkamers
 • Aparte ingangen aan verschillende straten
 • Optioneel tuin en zwembad
 • aanpassingsmogelijkheden
 • geweldige kwaliteiten
 • Uitstekende locatie
NALON-VILLAS Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Dit huis is gelegen in een bevoorrechte wijk van Pozuelo die is gegroeid tot het centrum van de stad. Het heeft uitstekende verbindingen, aangezien het station van Pozuelo deel uitmaakt van de lijnen C-7 en C-10 van Cercanías Madrid. Er zijn ontelbare buslijnen beschikbaar en nachtbussen die Pozuelo verbinden met Madrid en naburige steden. Daarnaast bedienen lijnen A en H de campus van Complutense University. Met de auto, vertrekkend vanaf het huis, bereikt u in minder dan 5 minuten de snelwegen A-6, M-40 en M-503. Momenteel voert de gemeenteraad van Pozuelo de Alarcón de aanleg uit van een netwerk van fietspaden voor gebruik als vrijetijdselement en als vervoersalternatief. De scholen die het dichtst bij het Estación-gebied liggen, zijn de Alarcón-school, San José Cluny en de Liceo Sorolla-school. Ziekenhuizen en medische diensten omvatten onder meer het ziekenhuis Nuestra Señora del Rosario en het universitair ziekenhuis Quirón Salud in Pozuelo, evenals het ziekenhuis Zarzuela en het ziekenhuis NISA Pardo in de regio Aravaca.

Bekijk op kaart

NALON-VILLAS Prijs vanaf 1.449.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte
Villa 1.449.000 € Available n/a 5 5 400m²
Villa 1.449.000 € Available Vloer 0 4 5 395m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now