ND-LAVAL Prijs vanaf 1.354.368 € Nieuwe ontwikkeling
8 afbeeldingen beschikbaar
ND-LAVAL Prijs vanaf 1.354.368 € Nieuwe ontwikkeling

ND LAVAL Appartementen, Escaldes, Andorra

  • Units available 7
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 188m²

ND LAVAL Appartementen, Escaldes, Andorra

De uitstekende nieuwbouwproject Laval profiteert van een ideale locatie in een rustige natuurlijke omgeving, omgeven door bergen waardoor u kunt genieten van frisse lucht en natuur, zonder in te boeten aan comfort en de nabijheid van het winkelgebied van Escaldes.

De ontwikkeling biedt appartementen tussen 148 en 166 m² met 3 slaapkamers en 3 badkamers, met parkeerplaats en berging en met uitstekende terrassen waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de omliggende bergen.

De woningen hebben een modern en elegant ontwerp, met eenvoudige lijnen en grijstinten en wit die de ruimte van hun kamers en de hoogte van hun plafonds versterken. Bovendien profiteren ze van grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht bieden.

De appartementen zijn ontworpen met de beste afwerkingen, zoals bijvoorbeeld thermisch onderbroken aluminium buitenschrijnwerk, driedubbele beglazing met lage warmteafgifte en luchtkamer, led-verlichting, modulaire kasten en porselein-steengoedvloeren. Ook is de keuken volledig uitgerust met de beste merken, zoals Siemens apparatuur.

Het heeft een aerothermisch systeem voor de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik en voor vloerverwarming. Bovendien omvat het een gekanaliseerd airconditioningsysteem en een luchtverversingssysteem met een warmteterugwinningsunit.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoogtepunten

  • Appartementen met 3 slaapkamers en 3 badkamers
  • Terrassen
  • Parkeren
  • Opslagruimte
  • Uitstekende locatie
  • Afwerkingen van hoge kwaliteit

Ligging

Deze uitstekende nieuwbouwproject geniet een prachtige locatie in het Escaldes-gebied, een bevoorrechte natuurlijke omgeving die u in staat stelt te genieten van een unieke omgeving en de frisse en schone lucht van de bergen in te ademen. Daarnaast is het perfect voor liefhebbers van natuur en buitensport.

Ook biedt de omgeving een breed scala aan diensten en uitgaansgelegenheden zoals restaurants, winkels en winkelcentra. U kunt genieten van een buitenleven, zonder alle gemakken op te geven.

ND-LAVAL Prijs vanaf 1.354.368 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace
Appartement 1.554.115 € Available Vloer 0 3 3 294m² -
Appartement 1.451.658 € Available Vloer 1 3 3 255m² 30m²
Appartement 1.354.368 € Available Vloer 2 3 3 192m² 29m²

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst