ND-LIDALBOTTI Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling
18 afbeeldingen beschikbaar
ND-LIDALBOTTI Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

ND LIDALBOTTI Appartementen, Escaldes, Andorra

 • Completion Q3 2021
 • Units available 3
 • Slaapkamers 3 & 4
 • Sizes from 227m²
 • Bouwvergunning Verleend

ND LIDALBOTTI Appartementen, Escaldes, Andorra

Deze nieuwbouwproject biedt luxe huizen met een modern architectonisch ontwerp in Escaldes, in een onverslaanbare natuurlijke omgeving, waar u zowel overdag als 's nachts kunt genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende groene bergen.

Dit project valt ongetwijfeld op door de zorg die aan de afwerkingen is besteed, waaronder merken als Antonio Lupi, Neolith, Gaggenau of Siemens.

Het gebouw, met een prachtige natuurstenen gevel, versmelt met de rest van de typische gebouwen van het land, waardoor het een authentiekere uitstraling krijgt. Het interieur daarentegen heeft een eigentijds en functioneel ontwerp, met ruime kamers met grote ramen en toegang tot terrassen met veel natuurlijk licht. Kortom, dit zijn woningen die perfect zijn voorbereid om te genieten van het moderne leven in een unieke natuurlijke omgeving.

Momenteel variëren de beschikbare woningen van 280 m² tot 257 m², met 4-3 slaapkamers en 3 badkamers. Dit zijn zeer goed ingerichte woningen met een woon-eetkamer met open keuken en toegang tot het terras, het nachtgedeelte en de respectievelijke badkamers. Bovendien hebben de appartementen een ijzeren open haard, een kenmerk dat tegenwoordig schaars is, ontworpen door de prestigieuze Antonio Lupi.

Opgemerkt moet worden dat de keuken van merken van de hoogste kwaliteit is, zoals Neolith of Gaggenau, en dat de badkamers profiteren van faciliteiten van elegant Italiaans design. Evenzo zijn de appartementen uitgerust met aerothermische verwarming en koeling, dubbele beglazing en gemotoriseerde zonwering, een domoticasysteem en led-verlichting voor maximaal comfort.

De ontwikkeling omvat een eigen parkeerplaats.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoogtepunten

 • Woningen van 280 m²-257 m²
 • 4-3 slaapkamers en 3 badkamers
 • Terrassen met uitzicht
 • Ruime kamers met een modern en functioneel ontwerp
 • Domoticasysteem, LED-verlichting, aerothermische verwarming en koeling
 • Bevoorrechte natuurlijke omgeving

Ligging

Deze prachtige nieuwbouwproject, in het Escaldes-gebied, geniet een uitstekende locatie in een bevoorrechte natuurlijke omgeving, zonder een breed scala aan diensten en uitgaansgelegenheden op te geven, zoals restaurants, winkels en winkelcentra.

Het is zonder twijfel een perfecte plek voor liefhebbers van natuur en buitensporten. Hier kunt u genieten van een exclusieve levensstijl, waarbij u de frisse berglucht inademt, zonder geïsoleerd te zijn of weg van alle voorzieningen.

Bekijk op kaart

ND-LIDALBOTTI Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Rental yield
Appartement Prijs op aanvraag n/a 3 3 227m² 39m² -
Appartement Prijs op aanvraag n/a 4 3 235m² 22m² -
Appartement Gereserveerd n/a 4 3 235m² 22m² -
Penthouse Prijs op aanvraag n/a 3 3 235m² 22m² -

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst