ND-PEAK-HOUSES Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling
55 afbeeldingen beschikbaar
ND-PEAK-HOUSES Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

ND PEAK HOUSES Huizen / Villa's, Escaldes, Andorra

  • Units available 2
  • Slaapkamers 4
  • Sizes from 521m²

ND PEAK HOUSES Huizen / Villa's, Escaldes, Andorra

Peak Houses - Luxury Villas Andorra is een wooncomplex van drie luxe huizen met een uniek en innovatief ontwerp in een onverslaanbare setting, precies tussen de lichten van de vallei en de gloed van de sterren van de Andorrese lucht.

Deze nieuwbouwproject bevindt zich op het hoogste punt van de woonwijk Engolasters, in een bevoorrechte natuurlijke omgeving, aan de voet van de kerk van San Miguel de Engolasters. Het zijn drie exclusieve huizen die schitteren met hun eigen licht en die hun naam hebben van de helderste sterren in deze natuurlijke omgeving: Deneb, Hadar en Sirius. Met deze unieke huizen kunt u zowel overdag als 's nachts genieten van een indrukwekkend uitzicht over de Andorra la Vella-vallei en de toppen eromheen.

Dit project zorgt voor elk detail met hoogwaardige afwerkingen en toonaangevende merken zoals Santos, Gaggennau, Gutmann en anderen, evenals geavanceerde slimme technologie zoals domotica, beveiligingscamera's, geluidssystemen en LED-verlichtingslampen.

De locatie, die Peak Houses tot een van de meest aantrekkelijke en exclusieve wooncomplexen in het Vorstendom maakt, garandeert alle diensten dankzij de nabijheid van het centrum van het Vorstendom, dat op slechts 6 minuten rijden met de auto ligt. Ook vindt u in slechts 10 minuten de belangrijkste skigebieden.

Hoogtepunten

  • Drie huizen van luxe en innovatief design
  • Indrukwekkend uitzicht op een bevoorrechte natuurlijke omgeving
  • Spa
  • Terrassen en tuin
  • Prive zwembad
  • Hoogwaardige merken zoals Santos, Gaggennau, Gutmann
  • Domoticasysteem, beveiligingscamera's, geluidssystemen en led-verlichtingslampen

Ligging

Deze nieuwbouwproject is gelegen in een bevoorrechte natuurlijke omgeving in de Andorra la Vella-vallei. De locatie garandeert alle diensten dankzij de nabijheid van het centrum van het Vorstendom. Gelegen op slechts 6 minuten met de auto en 10 minuten van de belangrijkste skiresorts, is Peak Houses een van de meest aantrekkelijke en exclusieve wooncomplexen in het Vorstendom.

Bekijk op kaart

ND-PEAK-HOUSES Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Rental yield
Huis / Villa Prijs op aanvraag n/a 4 4 521m² - -
Huis / Villa Prijs op aanvraag n/a 4 5 763m² - -

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst