ND-SA-CALMA Prijs vanaf 660.000 € Nieuwe ontwikkeling

ND SA CALMA Appartementen, Escaldes, Andorra

  • Completion Q2 2024
  • Units available 8
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 114m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Escaldes, Andorra beschikt over prijzen vanaf 660,000 €

12 prachtige kant-en-klare eigendommen gepresenteerd uitgerust voor onmiddellijk gebruik, in de prachtige omgeving van Escaldes-Engordany.

Het gebouw heeft twee ingangen en in de gemeenschappelijke ruimtes vinden we een lift voor 6 personen en directe toegang tot de garage en berging voor extra gemak. De gangen van beide ingangen zijn elegant bekleed met een combinatie van notenhout en gerookte spiegels, terwijl de vloeren in de gemeenschappelijke ruimtes zijn voorzien van tegels met leisteeneffect, een eerbetoon aan de emblematische steen van Andorra. De decoratieve verlichting, in messing en glas, is van het Mallorcaanse merk Contain en het kwaliteitsmeubilair van Expormim voegt de laatste hand aan stijl en onderscheid aan de gedeelde ruimtes.

Het project Sa Calma Andorra heeft twaalf huizen met 2, 3 en 4 slaapkamers, elk gemaakt als kunstwerk. Elke verdieping telt twee woningen, beide met een dubbele noord-zuid-aspect. De binnenruimtes zijn ontworpen voor ontspanning en plezier. Het daggedeelte ligt aan de zuidkant om te profiteren van het beste licht, terwijl de slaapkamers aan de noordkant liggen voor absolute stilte. Aan beide zijden zijn er prachtige uitzichten op de Pyreneeën, overvloedig natuurlijk licht en ongeëvenaarde rust.

Bijzondere kenmerken van deze gloednieuwe woningen zijn de driedubbele beglazing, elektrische rolluiken in alle kamers, laminaat houten vloeren en porseleinen tegels en ingebouwde kasten. Speciale decoratieve kenmerken zoals de Noah Yohan-spoelbak in de hoofdbadkamer worden gecombineerd met hoogwaardige functionele stukken zoals het sanitair van Roca of vergelijkbaar merk, Haier-apparaten en warme en koude vloerverwarmingssystemen.

De koper heeft ook de mogelijkheid om de woning volledig gemeubileerd te verwerven, tegen een meerprijs vanaf € 45.000,-.

Levering gepland voor juli 2024.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

ND-SA-CALMA Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Het woongebouw Sa Calma Andorra is gelegen in het hart van Escaldes-Engordany, op slechts een paar meter van de belangrijkste voorzieningen (scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, enz.), en tegelijkertijd omgeven door natuur en rust, met een bevoorrecht uitzicht, Sa Calma Andorra is de ideale plek voor zowel investeringen als om te wonen in Andorra.

Bekijk op kaart

ND-SA-CALMA Prijs vanaf 660.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace
Appartement 660.000 € Available 3 2 120m² 5m²
Appartement 710.000 € Available 3 3 134m² 3m²
Appartement - Gereserveerd 2 3 118m² 7m²
Appartement 880.000 € Available 3 3 133m² 69m²
Appartement 910.000 € Available 3 3 114m² 5m²
Appartement 950.000 € Available 3 3 133m² 9m²
Appartement - Gereserveerd 3 3 114m² 5m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now