New-Golden-Mile-ANKVIL
Prijs vanaf €1,350,000 Nieuwe ontwikkeling

New Golden Mile ANKVIL Huizen / Villa's, New Golden Mile, Costa del Sol

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in New Golden Mile, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf €1,350,000, 1 Huizen / Villa's beschikbaar

  • Completion Q2 2019
  • Units available 1
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 418m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in New Golden Mile, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf €1,350,000

Deze gloednieuwe ontwikkeling in Estepona biedt 7 prachtige villa's gelegen tussen de bergen van Sierra Bermeja en de Middellandse Zee. Elke villa ligt op het zuiden en heeft grote ramen met een panoramisch uitzicht op zee. Gebouwd volgens de strengste normen en met een echt modern design, elke villa heeft een heldere, open woonruimte en een neutrale inrichting.

De functionele lay-out biedt open woon-eetkamer en keuken gebieden die uitkomen op een overdekt terras, ideaal om buiten te eten, wat op zijn beurt leidt naar de tuin en het zwembad.

Elk van de ruime slaapkamers heeft een eigen badkamer en toegang tot de grote terrassen op de bovenste verdieping, opnieuw met een prachtig uitzicht tot aan de Middellandse Zee.

Het opvallende kenmerk is het prachtige dakterras met 360º uitzichten, een bubbelbad, een ontspanningsruimte en een barbecue; uitzonderlijke buitenruimte om van het uitstekende klimaat het hele jaar door te genieten.

De ontwikkeling is gunstig gelegen op 40 minuten van de luchthaven van Malaga, 12 minuten van Marbella en 8 minuten van Puerto Banús.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

highlights

  • Op het zuiden en met een prachtig uitzicht op zee
  • Gebouwd volgens een hoge standaard met een modern design
  • Functionele lay-out met heldere, open woonruimtes
  • Fantastisch dakterras met 360º uitzicht
  • Slechts 12 minuten van Marbella en 8 van Puerto Banús
New-Golden-Mile-ANKVIL

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Huis / Villa €1,350,000 Vloer 0 3 Slaapkamers 3 Badkamers 418m², Terras 133m² -

Ligging

Deze luxe ontwikkeling bevindt zich tussen het Sierra Bermeja-gebergte en de Middellandse Zee aan de New Golden Mile van Marbella. Een handige en mooie locatie, de luchthaven van Malaga kan in 40 minuten worden bereikt, het centrum van Marbella ligt op 12 minuten en Pueta Banús op slechts 8.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst