New-Golden-Mile-HRES Uitverkocht
Nieuwe ontwikkeling

New Golden Mile HRES Huizen / Villa's, New Golden Mile, Costa del Sol

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in New Golden Mile, Costa del Sol

  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in New Golden Mile, Costa del Sol

Deze luxe ontwikkeling biedt 11 unieke villa's binnen een Golf en Country club landgoed. Het landgoed heeft 24 uur per dag beveiligde beveiliging en elke villa biedt een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee tot aan de kust van Afrika. De ontwikkeling bevindt zich recht tegenover de golfbaan La Resina en is daarmee een droomhuis voor golfliefhebbers.

Elke villa binnen deze exclusieve ontwikkeling is ontworpen om de best mogelijke kwaliteit van leven te bieden; domotica, een privélift en amusementsruimtes zijn slechts enkele van de opvallende kenmerken. Bovendien zijn er aanpassingspakketten beschikbaar waarmee de nieuwe eigenaren een fitnessruimte, een thuisbioscoop en een volledige spa kunnen gebruiken.

Prachtig onderhouden tuinen omringen elke villa en zijn ontworpen om het meeste uit het uitzicht over het meer en de golfbaan te halen. Het zwembad is direct toegankelijk vanuit de grote slaapkamer.

Deze uitzonderlijke villa's bieden open woonruimtes met kamerhoge ramen die een overvloed aan natuurlijk licht geven om de ruimte te vullen. Het ontwerp omvat het gebruik van hout en glas voor een moderne maar natuurlijke afwerking.

highlights

  • Gesloten landgoed met 24-uurs beveiliging
  • Recht tegenover de golfbaan
  • Panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de Afrikaanse kust
  • Maatwerkpakketten beschikbaar
  • Privé verzorgde tuinen en zwembaden
New-Golden-Mile-HRES

Ligging

Nieuwbouwproject gelegen tegenover de golfbaan La Resina op de New Golden Mile van Marbella, 6 minuten van het dorp Laguna en 8 minuten van de stad Estepona. Puerto Banus ligt op slechts 15 minuten rijden en de dichtstbijzijnde luchthaven kan in 45 minuten worden bereikt.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst