New-Golden-Mile-VISGO Uitverkocht
Nieuwe ontwikkeling

New Golden Mile VISGO Huizen / Villa's, New Golden Mile, Costa del Sol

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in New Golden Mile, Costa del Sol

  • Completion Q2 2019
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in New Golden Mile, Costa del Sol

Deze uitzonderlijke ontwikkeling biedt onafhankelijke villa's elk op een perceel van meer dan 550m² en met een minimale bebouwde oppervlakte van 306m² plus terrassen. Bewoners kunnen profiteren van de diensten en faciliteiten die beschikbaar zijn in het El Campanario Club House, dat recht tegenover de villa's ligt. Het complex heeft een 9-holes golfbaan, spafaciliteiten, waaronder een fitnessruimte, een binnenzwembad en fitnesslessen, tennisbanen en een kinderclub.

De op het zuiden gelegen villa's krijgen de hele dag veel natuurlijk licht en zijn zeer aanpasbaar waardoor de koper zijn ideale huis kan creëren. Zowel de eerste verdieping als de kelders kunnen worden aangepast aan de behoeften van de nieuwe eigenaar, mocht dat het aantal slaapkamers verhogen of een wijnkelder of mediaruimte in de kelder toevoegen. Materialen en afwerkingen inclusief vloeren, tegels en buitenmetselwerk kunnen naar smaak worden geselecteerd.

Een jacuzzi, ingebouwde zitplaatsen en een wet bar ban worden op aanvraag toegevoegd aan het dakterras om een ​​fantastische buitenruimte te creëren in aanvulling op de tuin waaraan een barbecue en landschapsarchitectuur kunnen worden toegevoegd als extra functies.

Elke villa heeft 3 parkeerplaatsen op straat en kopers kunnen ervoor kiezen om een ​​carport toe te voegen.

Een ideale optie voor diegenen die op zoek zijn naar een zeer aanpasbare woning in een rustige woonwijk.

New-Golden-Mile-VISGO

Ligging

Gelegen in het El Campanario Country Club Resort, dichtbij een scala aan winkels, bars en restaurants, evenals het strand, dat in 10 minuten te bereiken is, en het centrum van Marbella.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst