Uitverkocht
Nueva-Andalucia-ANTV Nieuwe ontwikkeling
3 afbeeldingen beschikbaar
Nueva-Andalucia-ANTV Nieuwe ontwikkeling

Nueva Andalucia ANTV Huizen / Villa's, Nueva Andalucía, Costa del Sol

Nueva Andalucia ANTV Huizen / Villa's, Nueva Andalucía, Costa del Sol

Deze prachtige villa's bieden een luxe leven op een fantastische locatie met uitzicht op de golfbaan, met een prachtig uitzicht op de zee.

Perfect gelegen met uitzicht op de Costa del Sol en binnen zeer gemakkelijke toegang tot Marbella, Puerto Banús en het strand, de huizen zijn een ideale oase van particuliere, bevoorrechte rust.

De huizen zijn afgewerkt in een klassieke Andalusische stijl met een zeer moderne twist. Het interieur is open, helder en minimalistisch, en de mediterrane zon schijnt in elke hoek.

Grote ramen bieden een prachtig uitzicht, terwijl buiten het enorme terras en mooie zwembaden zijn gemaakt om te ontspannen en te vermaken, of gewoon kijken naar de golfers passeren.

Een schat aan overdekte en ongedekte ontspanningsruimtes en eetgelegenheden zijn beschikbaar in de tuin en rond het zwembad. Ze bieden een schat aan ruimtes die bij elke stemming passen, of je nu geniet van koffie in de ochtend, cocktails bij zonsondergang met vrienden of een dutje in de middag.

Comfort is prachtig gecombineerd met functionaliteit dankzij een uitgebreide lijst met moderne functies en technologie die het leven gemakkelijker maken, maximale veiligheid garanderen en een uitzonderlijk huis voor gezinnen creëren.

highlights

  • Luxe villa's
  • hoofd locatie
  • Moderne ontwerpen
  • Materialen van topkwaliteit
  • Dicht bij de haven en dicht bij de stad

Ligging

Gelegen op een toplocatie in Nueva Andalucia aan de Costa del Sol. Gelegen op enkele minuten van Puerto Banus.

Nueva-Andalucia-ANTV Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst