Nueva-Andalucia-THIL Uitverkocht
Nieuwe ontwikkeling

Nueva Andalucia THIL Huizen / Villa's, Nueva Andalucía, Costa del Sol

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Nueva Andalucía, Costa del Sol

  • Completion Q2 2020

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Nueva Andalucía, Costa del Sol

In een exclusieve gated community met een panoramisch uitzicht op zee, vinden we deze prachtige bouwpercelen te koop.

Kopers hebben de mogelijkheid om een ​​perceel voor een zelfgebouwde woning te verwerven of om de diensten van een bestaande ontwikkelaar als projectmanager te gebruiken, met vergunningen en plannen al in gebruik, waardoor grote besparingen op de totale kosten van het project worden gerealiseerd.

De bestaande plannen zijn voor hedendaagse villa's met een focus op het creëren van een naadloze verbinding tussen het ongerepte moderne interieur en de prachtige omgeving. Om dit te doen, zullen de vloer tot het plafond ramen worden gebruikt, het aanbieden van overvloedig licht en een panoramisch uitzicht bij elke beurt.

De open en flexibele indeling van de woningen zal zorgen voor vrijvloeiende ruimtes met een uitgesproken hedendaagse en mediterrane sfeer. Buiten elke villa kan een eigen tuin met een zwembad zijn.

Deze luxe villa's zullen genieten van een uitstekende locatie in El Herrojo, in de buurt van de Quinta Golf Course, met een prachtig uitzicht en op slechts een klein eindje rijden van San Pedro, het strand en Marbella.

highlights

  • Uitstekende, strategische locatie
  • Plannen en projectmanager beschikbaar voor moderne villa's met privétuinen en zwembaden
  • Panoramisch uitzicht
  • Grote besparingen in vergelijking met gemiddelde marktprijzen
Nueva-Andalucia-THIL

Ligging

Deze nieuwbouwproject met lage dichtheid in El Herrojo ligt dicht bij voorzieningen en in de buurt van Marbella, San Pedro, de stranden en een La Quinta-golfbaan.

Gelegen in de exclusieve en beveiligde woonwijk El Herrojo Alto met een vooraanstaande, indrukwekkende positie met uitzicht over de golfbaan en de zee. Het is een veilige en rustige gemeenschap met 24-uursbeveiliging en op slechts 7 minuten rijden van Puerto Banús.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst