Uitverkocht
Numancia-Diagonal Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Numancia Diagonal Appartementen, Les Corts, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Les Corts, Barcelona

Lucas Fox presenteert de nieuwbouwontwikkeling Numancia Diagonal, een ontwikkeling gelegen in het bovenste gedeelte van Barcelona, in de wijk Les Corts, die allerlei diensten binnen handbereik biedt, evenals een van de belangrijkste groene gebieden in Barcelona, Turo-park.

Numancia Diagonal biedt appartementen en begane grond met 2, 3 en 4 slaapkamers met 1 en 2 badkamers, allemaal met balkon. De begane grond geniet ook van grote terrassen. Evenzo is de prijs inclusief een garageplaats in een nabijgelegen boerderij en opslagruimten in dezelfde boerderij.

De appartementen hebben een modern design in lichte tinten en met ruime ruimtes. Bovendien hebben ze veel natuurlijk licht, omdat ze in veel van hun kamers grote kamerhoge ramen hebben.

Wat zijn kwaliteiten betreft, omvat het parketvloeren in de hoofdruimten en steengoed in de badkamers en keuken, modulaire inbouwkasten en een gepantserde deur. De keukens zijn volledig uitgerust met de beste kwaliteiten: Silestone-werkblad, modulaire hoge en lage kasten, Grohe-kranen en apparaten van het merk Siemens.

Voor meer comfort het hele jaar door, omvat het Technal aluminium behuizing met thermische onderbreking en Climalit dubbele beglazing, warme/koude airconditioning via kanalen en verwarming door radiatoren gevoed door een aerothermisch systeem en een mechanisch ventilatiesysteem; allemaal met een energieverbruikscertificering klasse B. Daarnaast heeft het een domoticasysteem voor onder meer klimaatbeheersing en lichtregeling.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten:

  • Appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers
  • balkons
  • Begane grond met terrassen
  • Parkeerplaats en bergingen inbegrepen
  • Uitstekende locatie
  • geweldige kwaliteiten
  • Energiecertificaat klasse B
Numancia-Diagonal Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Numancia Diagonal is gelegen in een exclusief deel van Barcelona, in het bovenste gedeelte van de wijk Les Corts. Deze wijk stelt u alle soorten diensten ter beschikking die u dagelijks nodig heeft. Bovendien ligt het zeer dicht bij het beroemde winkelcentrum L'Illa Diagonal, waar u allerlei soorten winkels vindt. Ook kunt u op korte afstand genieten van een van de belangrijkste groene gebieden van Barcelona, het Turó-park.

Ten slotte heeft het uitstekende verbindingen met de rest van de stad met het openbaar vervoer, evenals uitstekende verbindingen met de belangrijkste toegangswegen en afritten van Barcelona.

Bekijk op kaart

Numancia-Diagonal Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 0 2 1 76m² 43m² -
Appartement - Verkocht Vloer 1 3 2 120m² 14m² -
Appartement - Verkocht Vloer 1 4 2 133m² 6m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 4 2 133m² 6m² -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now